Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash İntro Boyut Tv 102 ekran

drcomputer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Degerli Arkadaş ve Hocalarım bir konuda çok fena yine takıldım.

Firmamız için bir intro hazırladım Fakat her zaman yaptıgım hatayı yine yapıp Baştan sahne boyutlarını ayarlamayı unutdum bunu hep yapıyorum zaten şimdi calışmamın sahne boyutu 500x281 galiba benim bunu 102 ekranda dagilma olmadan izleye bilmem için 1920 x 1080 yapmam lazım yaptım da falat sadece sahne büyüdü çalışmam yine aynı boyutlarda kaldı bunun bir kısa yolu varmı acaba hepsini sahneye göre ortalasın ve uyarlasın Lütfen Cevaplarınızı bekliyorum...

Benzer konular

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
librarydeki her seyi doğru orantıyla yeni ekranına gore buyuteceksin , ve en kısa yolu bastan boyutları planlayacaksin ve soyledigin cözunurlukte flash zaten cok efektif olmaz ayrıca dağılmaması için 720x576 yapman yeterli bir de TV formatlarını calış onlar pc formatları gibi değildir

drcomputer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba ilgin içi teşekkürederim;

Yalnız ( TV formatlarını calış onlar pc formatları gibi değildir ) çümleni anlamadım nasıl yani Bu arada kitaplıkta resimler zaten büyük sadece simgeleri sahneye aldıktan sonrta sahneye göre kücültmüştüm. bu durum da galiba yeniden yeni sahneye göre simgelerin yerini ve boyutlarını tekrar ayarlayacagım yani ps deki gibi dosya doyutunu büyütm şansım yok galiba dimi ?

drcomputer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Veya sorumu şöyle sorayım benim 500 x 281 pixels bitirmiş oldugum bir calışmam var bunu cd ye flash bellege kaydedip 102 ekran bir lcd tv de izleye bilmem için ne yapmam lazım tüm çalışmayı editlemek çok zor geliyor ayrıca zamanım da yok file den export yaptgım da avi olarak kaydedyor ama ayarlarını bilmiyorum

drcomputer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili arkadaşlar ne olur cevap verin dosyayı tekrar dan editlemeye başladım fakat ama hala kafamda soru işareti var dogru yaptıgıma emin degilim şuan yaptıgım 1920 x 1080 yapıp sahnemi içindeki herşeyi tekrardan boyutlandırıyorum dogrumu yapıyorum ?
Yapmak istedigim 102 ekran tv de sunumu yayınlamak

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
102 ekran TV dediğin için söylüyorum. Tv boyutları pc boyutları gibi değildir. Turkiye de pal istem kullanılır ve sn de 25 kare gecer ve 102 ekran olsun 4 m lik ekran olsun dağılmadan 720x576 yapabilirsin. Bu su an seyrettigin tv yayın kalitesidir. HD olursa 1080i olur onada flash cıktısı oldugu icin zaten gerek yok . Yani 720x576 px yapman yeterli . TV boyutlarını çalış derken tv formatında bir sey yayınlayacaksan bu formatları okuman lazim

drcomputer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Emirkan bey; 720x576 sahnemi yaptım calışmamı düzenledim peki tv de seyrede bilmem için nasıl kaydetmem lazım avi formatında cıkart diyorum fakat bana tekrar boyut bir sürü ayar soruyor tv de çalışmanın dagilmaması için nasıl kaydetmeliyim benim asıl sorum bu şuan yaptıgım calışmayı tv de gösterirken cizimlerim dagiliyor ayrıca gecişlerde iz bırakıyor nasıl desem pixelleşiyor.

BREWJKR

🌱Yeni Üye🌱
Hocam orginal boyutu ile kaydet.Kod kısmından boyutunu büyültüğünde sahnedeki bütün nesneleri otomatık olarak dağıtmadan büyültecektir.

drcomputer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yahuu degerli hocalarım birisi cıkıp bana bu çalışmayı nasıl kaydetmem gerektigi anlatırmı.istenilen öncülerde calışmayı yeniden düzenledim ama avi olarak cıkart diyin ce calışma maf oluyor sanırım benim başka bir yerde hatam var

drcomputer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evettt arkadaşlar Sorunu çözdüm meger flash programını içindeki av frmatı olarak cıkart scenegi pek işe yarmıyormuş bunn için convrter kullanmak gerekli imiş sahnen veya resimlerin ne olursa olsun istedin tv de seyretmni saglayan codek miş sadece ben sorunumu Wondershare diye bir programla çözdüm isteyen olursa artık arşivim de yollaabirim Wondershare flah to avi işe yarıyor ve grafikler harika cıkıyor.

Yardımcı olamaya calışam tüm arkaşlarıma ve hocalarıma Teşekür ediyorum...