Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash - Photoshop layer sorunu

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Arkadaşlar photoshopta yaptığımız bir çalışmayı layerler halinde flash a nasıl getirebilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

Not : Photoshop cs2 ve flash 8 ile çalışıyorum

Bir başka sorumda şu olacak arkadaşlar ben bir flash animasyon yaptım bunu burada sizlere nasıl gösterebilirim nereye yükleme yapmam gerekiyor bunun için ?

Son düzenleme:

jazzgrr

🌱Yeni Üye🌱
flash cs3 veya flash cs4(benim tavsiyem cs4) kurmalısın.flash 8 den sonraki versiyonlar "PSD,Aİ" formatlarını destekliyor.

chndkmn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sinemara.com
Arkadaşlar photoshopta yaptığımız bir çalışmayı layerler halinde flash a nasıl getirebilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

Not : Photoshop cs2 ve flash 8 ile çalışıyorum

Bir başka sorumda şu olacak arkadaşlar ben bir flash animasyon yaptım bunu burada sizlere nasıl gösterebilirim nereye yükleme yapmam gerekiyor bunun için ?

Kolay bir yöntemi varmı bilmiyorum. Ben PS de ki layerları, daha doğrusu animasyon vereceğim grafikleri ayrı ayrı PNG 32 bit transparan olarak kaydediyorum. Sonra flash layerlarına tek tek tekrar ekleyip baştan oluşturuyorum. Biraz uzun bir işlem aslında. Daha pratik bir yol varmıdır bilmiyorum. SWF leri de imageshack.us a upload edersen istediğin yerde kullanabilirsin.
Saygıyla.

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Kolay bir yöntemi varmı bilmiyorum. Ben PS de ki layerları, daha doğrusu animasyon vereceğim grafikleri ayrı ayrı PNG 32 bit transparan olarak kaydediyorum. Sonra flash layerlarına tek tek tekrar ekleyip baştan oluşturuyorum. Biraz uzun bir işlem aslında. Daha pratik bir yol varmıdır bilmiyorum. SWF leri de imageshack.us a upload edersen istediğin yerde kullanabilirsin.
Saygıyla.

Teşekkür ederim.Ama sanırım en kolayı cs3 serilerini kullanmak.Arkadaşında söylediği gibi photoshop dosyalarını flash a attıgımız zaman layer layer cıkartabiliyormuş karşımızı bende PNG olarak kayıt ettim dün gece bir kaç çalışmayı ama gerçekten uzun ve zahmetli oluyor.Sanırım versiyon değiştirme zamanımız gelmiş : )

onruynk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.onuruyanik.com
Bene o png tekniğini uyguluyordum. Biraz zahmetli oluyor.
PS 4 de söylendiği gibi oluyorsa mutlaka öyle yap bende deneyeceğim...
Yapdığın çalışmayı istersen fla istersen swf formatında rarlayıp bir upload sitesine yüklersen idirenler inceleyebilir...

jazzgrr

🌱Yeni Üye🌱
Flash CS4 de "PSD"formatını layerlar halinde import edebilirsiniz.ayrıca photoshoptaki bazı filtreleride Flash'ın içinden uygulayabilirsiniz.Drop Shadow,Blur,Bevel,Glow,Gradient Glow,Gradient Bevel,Adjust Color.Yani karşımızda müthiş bir Flash versiyonu var arkadaşlar.