Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash site editleme hakkında

seyrusefer

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar.

İnternetten beğendiğim bir flash siteyi satın alıp üzerinde basit editlemeler yapacağım. Elbette burada bulunan üstadlar "tasarım işi de öyle kolaydı,hemen tık tık" diye beni eşeltirebilir ama ailemizle alakalı bir site ve kısa yoldan benim halletmem gerekiyor. Web tasarımında çok orta düzeyde bilgim var,wordpress site kurmuştum kendime, az birşey kurcalamışlığımızz var.

Burdaki yetkin ve becerikli arkadaşlardan ricam şudur ki: aldığım flash sitede logo ve header düzenlemesi yapıp, ayrıca resimler ekleyeceğim . Sİte şu

https://www.templatemonster.com/flash-templates/33448.html

Ben bu editlemeleri flash programı ile mi yapacağım.

Yani orta düzeydeki html bilgisi olana biri olarak endişeliyim. Sİzce Flash'da sitenin dosyasını açınca az birazda araştırarak kendimize uygun bir site haline getirebilir miyim bunu. Netice para vereceğim, eğer altından kalkmayacağım kadar zor ise ödeme yapmadan danışmak istedim.

Lütfen değerli fikirlerinizi esirgemeyin

Benzer konular

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
site müşterilerine bu konuda gerekli teknik desteği veriyor olmalı, fiyatlandırma toplamı içerisinde; fortoğraf metin ve başlık değişiklikleri gibi bölümlerde eklenmiş...
eminimki satın aldığınızda site size gerekli teknik desteği sağlayacaktır.

seyrusefer

🌱Yeni Üye🌱
ozkanozel16 teşekkür ederim mesajımla en azından siz ilgilendiğiniz için.

Evet satın alma aşamasında birkaç opsiyon var,onlar dikkatimde,lakin benim hala aklıma takılan şey hazır aldığım siteyi flash programında mı editleyeceğim, keza flash bende kurulu değil, gerekli olunca portable kullanıyordum ama sanırım site editleme aşamasında birçok özelliği kullanamıyor olacağım.

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
genelde evet, bunun için flash biliyor olmanızda yarar var,
çok az template de (sadece 2 yerde) bu işin txt ve jpeg değişiklği ile yapıldığını gördüm.
Bu arada photosop (bazen illustrator) ve catalyst bilmenizide önermem gerekli,

Not: şu ana kadar legal template kullanmadım, bu yüzden dosya hazırlama bilgisi de gerekti. dosya hazırlamayı öğrenince, bende template kullanmayı bıraktım :)
sizinde akibetiniz aynı olacak gibi duruyor...