Arkadaşlar bir php site var ve ben bu sitenin mysql'i içerisinde arama yaptırmak istiyorum fakat arama kısmını flash olarak yapıcam.. bu konunun üzerinde baya durdum ama bi türlü yapamadım..sonradan vazgectim ve google üzerinden belirlemiş oldugumuz bir site içirisinde arama yaptırma olayını deneyeyim dedim.. flashda şöyle birşey yaptım Layer 1'e bi adet inputtext ve bi adet buton oluşturdum inputtext'in instance name'ine veri dedim butonunkine ise ara dedim.. sonrasında yeni 1 Layer daha oLuşturdum ve bu layera kod ismini verdim.. kod adındaki Layerin actions'ına ise aşağıdaki kodu ekledim
fakat bu şekilde yaptıgımda herhangi bir kelime aratmaya kalktıgım zaman google'ın inputtext'inde "site:domain.com undefined" şeklinde yazıyor oysaki ben istiyorum ki "site:domain.com aranan_kelime" yazsın ama ne aratırsam aratayım undefined diyor =) şimdi sizden şu konulardan birinde yardım istiyorum fLashda mysql'e bağlanarak mysql'deki veriler nasıL aratabilirim yada fLash içerisine php veya javascript kod nasıl gömebilirim :S
Kod:
ara.onRelease = function () {
getURL("https://www.google.com/custom?hl=tr&q=site%3Adomain.com+"+veri.text)
}
fakat bu şekilde yaptıgımda herhangi bir kelime aratmaya kalktıgım zaman google'ın inputtext'inde "site:domain.com undefined" şeklinde yazıyor oysaki ben istiyorum ki "site:domain.com aranan_kelime" yazsın ama ne aratırsam aratayım undefined diyor =) şimdi sizden şu konulardan birinde yardım istiyorum fLashda mysql'e bağlanarak mysql'deki veriler nasıL aratabilirim yada fLash içerisine php veya javascript kod nasıl gömebilirim :S