Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence bunları sen yapmadın çünkü bu çalışmaları daha önce başka yerde görmüştüm herhalde yapmadığınız çalışmaları koymayın çünkü burada ki profosyoneller anlıyorlar kolaygelsin
bence bunları sen yapmadın çünkü bu çalışmaları daha önce başka yerde görmüştüm herhalde yapmadığınız çalışmaları koymayın çünkü burada ki profosyoneller anlıyorlar kolaygelsin
Profesyonellik başka sitelerde çalışmaları görüp bunları sen yapmadın demekmidir? bu site Profesyonel dolu merak etmeyin kimin ne olduğu biliniyor. mesajlara cevap verirken mesajı tam okuyunuz daha sonra cevap veriniz. zaten çalışmalar bana ait değildir diye yazıyor.