Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
folyo ve özellikle reflektif malzemesi kesebilen plotter önerebilecek iyi bir marka
Arkadaşım merhaba graphtec plotter'ım var sana bu makinayı öneririm japon malı çok kaliteli .asla kayma ve verdiğin baskıdan şaşmıyor.reflektör kesimi yapacaksan.cin malından uzak dur.ben askere gittiğim için makinemi satılık ilanına koydum.daha 10 ay oldu alalı çok memnunum sana tavsiye ederim.
Arkadaşım merhaba graphtec plotter'ım var sana bu makinayı öneririm japon malı çok kaliteli .asla kayma ve verdiğin baskıdan şaşmıyor.reflektör kesimi yapacaksan.cin malından uzak dur.ben askere gittiğim için makinemi satılık ilanına koydum.daha 10 ay oldu alalı çok memnunum sana tavsiye ederim.
bütün makineler kesmiyo reflektifi.bağzı reflektifler 1500 basınç istiyor.reflektif ayrı folyo ayrı bir malzeme.reflektifde kendi içinde ayrılır.ama basınçları folyo kesimine göre kat kat yüksektir
Tangential Kafa sistemi ile yüksek basınçlara çıkabilirsin.. Reflektor, Kristal, Lümen, Gece yanan hepsinde başarılı kesimler alabilirsin.. Samsun ve Trabzonda sadece bu işi yapan makinelerimiz mevcuttur.