Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

folyo ve özellikle reflektif malzemesi kesebilen plotter önerebilecek iyi bir marka

vdkey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ark.lar özellikle reflektif kesebilen,plotter arıyorum.basınç olarak 1500 kadar çıkması lazım.varmı önerebileceğiniz iyi bir marka

ozcan160

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım merhaba graphtec plotter'ım var sana bu makinayı öneririm japon malı çok kaliteli .asla kayma ve verdiğin baskıdan şaşmıyor.reflektör kesimi yapacaksan.cin malından uzak dur.ben askere gittiğim için makinemi satılık ilanına koydum.daha 10 ay oldu alalı çok memnunum sana tavsiye ederim.

vdkey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım merhaba graphtec plotter'ım var sana bu makinayı öneririm japon malı çok kaliteli .asla kayma ve verdiğin baskıdan şaşmıyor.reflektör kesimi yapacaksan.cin malından uzak dur.ben askere gittiğim için makinemi satılık ilanına koydum.daha 10 ay oldu alalı çok memnunum sana tavsiye ederim.

ark. teşekkürler cin malından uzak durucam.plotter için iyi bi araştırma yapmalıyım benim için önemli

vdkey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bütün makineler reflektif folyo kesebilir...

bütün makineler kesmiyo reflektifi.bağzı reflektifler 1500 basınç istiyor.reflektif ayrı folyo ayrı bir malzeme.reflektifde kendi içinde ayrılır.ama basınçları folyo kesimine göre kat kat yüksektir

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Summa S-Class alman yeterli..

Tangential Kafa sistemi ile yüksek basınçlara çıkabilirsin..
Reflektor, Kristal, Lümen, Gece yanan hepsinde başarılı kesimler alabilirsin..
Samsun ve Trabzonda sadece bu işi yapan makinelerimiz mevcuttur.