Bunlar alıntı değildir. Kendim yaptım inşallah beğenirsiniz. Font istekte bulunmayınız!!!
R renton 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Nis 2011 Mesajlar 96 Tepkime puanı 0 24 Haz 2014 #1 Bunlar alıntı değildir. Kendim yaptım inşallah beğenirsiniz. Font istekte bulunmayınız!!!
Ultio Magic & Mayhem ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 22 Ağu 2013 Mesajlar 1,415 Tepkime puanı 3 24 Haz 2014 #2 Bunlar sizin tasarladığınız fontlar mı?
gulli 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Ocak 2008 Mesajlar 806 Tepkime puanı 17 Web sitesi vk.com 25 Haz 2014 #3 Ultio' Alıntı: Bunlar sizin tasarladığınız fontlar mı? Genişletmek için tıkla ... Tasarım Kendisinin Olmasa Burda Sunum Yapmaz Heralde: Baaak Benimde Bir Fontum Var "Font Şipşak Zıro" ile Yaptım Gozel Olmuşmu:
Ultio' Alıntı: Bunlar sizin tasarladığınız fontlar mı? Genişletmek için tıkla ... Tasarım Kendisinin Olmasa Burda Sunum Yapmaz Heralde: Baaak Benimde Bir Fontum Var "Font Şipşak Zıro" ile Yaptım Gozel Olmuşmu:
N nimozturk 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 23 Haz 2014 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 25 Haz 2014 #4 Tabiki kendi fontu değil. Font bas bas bağırıyor beni başkası yaptı diye.
vip31856 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Ocak 2009 Mesajlar 45 Tepkime puanı 0 26 Haz 2014 #5 gulli' Alıntı: Tasarım Kendisinin Olmasa Burda Sunum Yapmaz Heralde: Baaak Benimde Bir Fontum Var "Font Şipşak Zıro" ile Yaptım Gozel Olmuşmu: Genişletmek için tıkla ... Bu font "Agency" değil mi?
gulli' Alıntı: Tasarım Kendisinin Olmasa Burda Sunum Yapmaz Heralde: Baaak Benimde Bir Fontum Var "Font Şipşak Zıro" ile Yaptım Gozel Olmuşmu: Genişletmek için tıkla ... Bu font "Agency" değil mi?