Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internetten font aldım aldığım fontun türkçe karekterleri var ama bilgisayara yükleyince freehand da açtığımda türkçe karetterler çıkmıyor yardımcı olabilecek arkadaş varmı
internetten font aldım aldığım fontun türkçe karekterleri var ama bilgisayara yükleyince freehand da açtığımda türkçe karetterler çıkmıyor yardımcı olabilecek arkadaş varmı
Turkish-Carbon klavye betiği yüklümü peki? Eğer yüklü değilse önce bunu yükleyin bununla birlikte eğer fontlarınız FH dışında (örneğin illustratör) gibi unicode desteği olan bir programda sorunsuz çalışıyorsa sorununuzun muhtemel kaynağı fontlarınızdan kaynaklanıyor olmalı çünkü FH yapı itibariyle ASCII tabanlı fontları destekler fontunuzda ise Unicode tablo mevcuttur ve bu yüzden görmüyordur sizin bu iki tabloyu (yani hem ASCII hem Unicode) barındıran hibrit bir fonta ihtiyacınız var.
Eğer FH'de iken klavye betiğinizi "Turkish-Carbon" olarak ayarlarsanız ve fontunuz da ASCII font tablosu mevcutsa sorunsuz bir şekilde Türkçe karakterleri kullanabilmeniz gerek.