Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ford

slayt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fordom8.jpg

Benzer konular

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
Yazı dalların arkasında kalmış, bence öne al. Ay içersine yazdığın ford yazısıda abartı olmuş, onuda bence kaldır. ve son olarak arabaya baktığın zaman ford marka olduğunu anlamkta zorlanır gibi oldum. daha akılda kalıcı ve daha canlı bir renkte araç kullansan daha iyi olur gibi.
Ellerine sağlık.

slayt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim söylediklerini dikkate alırım.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
yanılmıyorsam siz daha once bir cola afişi sunmuştunuz bize ve kıbrısta kullanıldığından bahsetmiştiniz.Evet ben o afişi gercekten beğenmiştim ama bu afişinizde ondaki başarıyı goremedim 1.ford markasını telörgü içine neden aldınız sanki karantinadaymış gibi markaya yakışmamış 2.yazı dalın arkasında kalmış ve ondan öte cok anlamsız bir yerde duruyor 3. yanlışmı gordum bilmiyorum ama sanki kopeği tutan askermi polismi anlyamadım ama adam tel örgünün içinde tuttuğu kopek dışında kalmış gibi. sizden cola afişinden sonra daha başarılı bi sunum beklerken beni hayal kırıklıgına uğrattınız ama eminim ki bi dahaki sunum hepsini golgede bırakacak başarılar

slayt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorum için Teşekkür ederim. Ancak burada nüans birazda soump rice niteliğindedir. Aslına bakarsanız soump rice çalışmalar dalında derece almış bir çalışmadır.

zengibar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz kurtlar vadisini anlatmış sanki......

pkoknar

🌱Yeni Üye🌱
ben biraz sert aleştireceğim kusura bakma arkadasım.
1. yazının yeri yanlış
2. yazının fontu yanlış
3. orda ford' un logosu var, sen gidipte ayın ustune aynı renkte yazıyı
ayın tam ortasına koymussun anlamsız ve onemsiz.çünkü gözükmuyor..
4. köpek ve kurt ne alaka., hadi köpeği anladık koruma amaçlı,ama ya kurt? ambiyansa uysun diyemi koydun:)
bu kadar ama emeğe saygı diorum.urasılmıs yapılmıs bi çalısma o konuda hem fikirim.