Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Foruma nasıl upload linkleri eklerim?

titanx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar!! Rapıd sitesine sekiz partlık dosya upload ettim.Bunları sitede paylaşmak istiyorum fakat, yazdığım yazıların altına linkleri düzgün bir sırayla ekleyemiyorum.Çok denedim olmadı yardımcı olurmusunuz? Linkler dağınık olarak gözüküyor..

Benzer konular

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Linkleri alt alta aldıktan sonra alttaki gelişmiş butonuna basın sonra linkleri ctrl+a ile seçip
n4fvujwg7xp82n4z970z.gif
tusuna basın.Alt alta cikacaktır.Bu arada 8 part dedinizde eger warez ise sitede böyle şeyler yasak : )

titanx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Linkleri alt alta aldıktan sonra alttaki gelişmiş butonuna basın sonra linkleri ctrl+a ile seçip
n4fvujwg7xp82n4z970z.gif
tusuna basın.Alt alta cikacaktır.Bu arada 8 part dedinizde eger warez ise sitede böyle şeyler yasak : )
Yanıt için teşekkürler sadece brush dosyalarımı paylaşacağım

titanx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
n4fvujwg7xp82n4z970z.gif
Gelişmiş yazan bir şey gözükmüyor:sadsmile:zaten sorunum linkleri alt alta yapamamam. Biraz daha ayrıntılı tarif edermisiniz ilk defa link ekliyorum..

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Once linklerinizi yazın.Birinci rapid linkinizi yazın enter tusuna basın zaten alta inicektir.Aslında gelişmiş butonunu linkler kod halinde olsun diye sölemiştim.Fakat alt alta olayının gelişmiş tusuyla ilgisi yok.