Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fosfurlu Tabela

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar iyi pazartesiler hepinize bi sitenin girişine "GÜVENLİK" yazan bir tabela yapmam gerekiyor. ama bu kelimenin fosforlu olması lazım ve kolay çıkmayacak bir şey olması lazım. Yani şu yol tabelalrında gördüğümüz fosfor gibi bir şey olması lazım böyle bir şeyi nerde yaptırırım yada bu stickerı nerede bulabilirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

Benzer konular

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
bugün çarşamba dostum haftanın ilk iş günü die pazartesi deme iki günü tatille yedik:) dijital baskı yapan bi yerden bulabilirsin. fosforlu mu bilmiyorum ama simli parlak folyolar var bildiğim kadarıyla. ama bulabileceğin yerler arkadaşın da dediği gibi tabelacılar veya dijital baskı yapan yerler.

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aa doru valla bugün çarşamba :):):):):) karıştırdık...
ya bi kaç yere baktım onalrda yoktu vardıda çok dayanıksız. şöyle yola tabelalrında kullanlan var kalın metal gibi bi sticker öyle bir şey arıyorum.

hur.onar

🌱Yeni Üye🌱
REFLEKTİF FOLYO...
bu folyoları tabelacı kullanır.bir yerden folyoyu temin etsen bile...
.. yine de ploter'ı yani folyo kesme makinası bulunan yerler götürmen gerekir.
Reflektif folyoların çeşitleri vardır.Düz reflektifler 80 ila 100 derecelik yansıma yaparlar.Yani araba ile gelenler farlarının ışığının geri yansımasını alırlar.
Birde "prizmatik reflektifler "var... Kamyon ve tankerlerin yanlarındaki şeritler gibi 10 derecelik açıda dahi yansıma yaparlar. Dokuları altıgen veya eşkenar dörtgen şeklinde küçük hücrelerden meydana gelir.
Bir tabelacı arkadaş seni yönlendirebilir.
Bana sorarsan "kesitten aydınlatmalı led ışıklı tabela "yaptır.Şu sinema ve benzeri yerlerdeki
"EXIT" tabelaları gibi daha dikkat çekici olur.
kolay gelsin...

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık hocam gayet yararlı bir bilgi oldu