10ur__
🌱Yeni Üye🌱
Fotoğraf Çekimi ve Grafik Tasarım Alanında Çalışmak ve Yetiştirilmek Üzere
Aranan Şehir: Bursa
Program/Seviye:
Photoshop Cs4 İyi
Corel Draw İyi
Paintshop ProX4 Orta
Fotoğraf Çekimi İyi
İş deneyimi ve içeriği: Organizasyon ve Festivallerde Fotoğraf Çekimi
Çalışma Şartları: Yarı Zamanlı (Part Time)
Askerlik Durumu: Muaf
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Özellikle fotoğraf çekimi konusunda asistan yada çekime yardımcı eleman olarak kendimide yetiştirebilmek üzere grafik tasarım reklam şirketlerinde ajanslarda yardımcı eleman olarak çalışmak istiyorum...Amacım böyle bir ortamda bulunmak çalışma fırsatı yakalamak...
Uludağ üniversitesi çalışma ekonisi ve endüstri ilişkileri son sınıf ögrencisiyim okulum ikinci öğretim çalışmama engel değil bunun yanında fotoğraçılık eğitimi aldım anadolu üniversitesindede fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümündeyim.
Teşekkür ederim...
E-posta: onurozdemir1991@gmail.com
Telefon: 0505 711 83 56
Aranan Şehir: Bursa
Program/Seviye:
Photoshop Cs4 İyi
Corel Draw İyi
Paintshop ProX4 Orta
Fotoğraf Çekimi İyi
İş deneyimi ve içeriği: Organizasyon ve Festivallerde Fotoğraf Çekimi
Çalışma Şartları: Yarı Zamanlı (Part Time)
Askerlik Durumu: Muaf
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Özellikle fotoğraf çekimi konusunda asistan yada çekime yardımcı eleman olarak kendimide yetiştirebilmek üzere grafik tasarım reklam şirketlerinde ajanslarda yardımcı eleman olarak çalışmak istiyorum...Amacım böyle bir ortamda bulunmak çalışma fırsatı yakalamak...
Uludağ üniversitesi çalışma ekonisi ve endüstri ilişkileri son sınıf ögrencisiyim okulum ikinci öğretim çalışmama engel değil bunun yanında fotoğraçılık eğitimi aldım anadolu üniversitesindede fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümündeyim.
Teşekkür ederim...
E-posta: onurozdemir1991@gmail.com
Telefon: 0505 711 83 56