Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fotoğraf Çekimi ve Grafik Tasarım Alanında Çalışmak ve Yetiştirilmek Üzere - Bursa

10ur__

🌱Yeni Üye🌱
Fotoğraf Çekimi ve Grafik Tasarım Alanında Çalışmak ve Yetiştirilmek Üzere

Aranan Şehir: Bursa

Program/Seviye:
Photoshop Cs4 İyi
Corel Draw İyi
Paintshop ProX4 Orta

Fotoğraf Çekimi İyi

İş deneyimi ve içeriği: Organizasyon ve Festivallerde Fotoğraf Çekimi

Çalışma Şartları: Yarı Zamanlı (Part Time)

Askerlik Durumu: Muaf

Medeni Hali: Bekar

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Özellikle fotoğraf çekimi konusunda asistan yada çekime yardımcı eleman olarak kendimide yetiştirebilmek üzere grafik tasarım reklam şirketlerinde ajanslarda yardımcı eleman olarak çalışmak istiyorum...Amacım böyle bir ortamda bulunmak çalışma fırsatı yakalamak...
Uludağ üniversitesi çalışma ekonisi ve endüstri ilişkileri son sınıf ögrencisiyim okulum ikinci öğretim çalışmama engel değil bunun yanında fotoğraçılık eğitimi aldım anadolu üniversitesindede fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümündeyim.
Teşekkür ederim...:)

E-posta: onurozdemir1991@gmail.com

Telefon: 0505 711 83 56

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

10ur__

🌱Yeni Üye🌱
Öğrenci olduğum için ücret konusunda pekde bir beklentim yok istediğim stajyer gibi o iş ortamında bulunabilmek. İsteyenlere calışmalarımdan yada fotograflarımdan sunabilirim.