Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fotograf photoshop hk.

Lothlorien

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar pzt günü bir e-ticaret firmasının grafik departmanı ile görüşmeye gidicem fakat öğrendimde photoshop kullanıyorlarmış bende hep corelde matba işi yaptım ne tür bi yol izlemeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Çekilen fotoğrafları efektlerle daha güzel bir görsele çevirdiklerini sölediler. 2 günüm var nerden başlım ne yapayım yardım edin lütfen:) görüşmeye girip rezil olmak istemiyorum açıkcası

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence photoshop bilmediğini söle onlara görüşmeye gitme benden tavsiye photoshop 2 günde hazır efektlerle öğrenilecek bir program değil orta seviyeye gelmen için nerden baskan 2-3 ayını photoshopa ayırmalısın bol bol pratik yaparak ve tutorialler izleyerek yalnız önce layer mantığını kavra

seckwotr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Valla arkadaşlara katılmamak elde değil ama ekmekte aslan abimizin midesinde. Şimdi e-ticaretfirmasıysa (fikir yürütüyorum) ürün üzerinde makro çekim olması muhtemeldir. Özellikle dekubaj dene bi zamazingo var. Nesneyi zeminden ayırıyosun.... Bide gölge mantığını iyi kurmalısın gibi geliyor. İnşallah o işi alırsın...

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Arkadaşlara katılıyorum...Bitmap ile vektörel programın arasında dağlar ... Sana bir şablon hazırla photoshopta, kodlamacı arkadaşlarımız koda dökecekler derler. Uğraşırsın uğraşırsın ve uğraşırsın hiç bir bilgin olmadığın için. Bilmediğini söyle rezil olmaktan dön onları da topal etmemiş olursun ... saygılarımla...