Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fotoğrafı böyle nasıl yapabiliriz

b2h

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar fotoğrafı nasıl böyle yapabiliriz. yani düz siyah olcak içi beyaz olcak

hbr-lnk_50ac9b7cb3550.jpg

User 0000001

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ahahha çok kolay... photoshop ile ....

fotonuzu açın (ctrl+j) ile çoğaltın katmanı...sonra ctrl+alt+u ile siyah beyaz yapın...
sonra (ctrl+l) ile levels 'ı açın.... orda sağ ve solda ibreler var.. soldakini sağa ,sağdakini sola doğru kaydırın.ayarları yapın kaydedin çıkın....sonra tekrar(ctrl+j)yapın......sonra alpha kanalları var, layer sekmesinin yanında(CHANNELS) diye..oraya tıklayın.sonra en altta blue bölümüne gelin...ctl tuşuna basılı tutarak mouseun sol tuşuyla leyer resmi üzerine bir tek tıklayın.layerde bölümü seçecek.sonra tekrar RGB yapın.. üstte çoğaltığınız katmanı kapatıp alttakine gelin.CTRL+C-CTRL+V yapın bu kadar.isterseniz kırmızı arkaplan yaparsınız....

b2h

🌱Yeni Üye🌱

fotonuzu açın (ctrl+j) ile çoğaltın katmanı...sonra ctrl+alt+u ile siyah beyaz yapın...
sonra (ctrl+l) ile levels 'ı açın.... orda sağ ve solda ibreler var.. soldakini sağa ,sağdakini sola doğru kaydırın.ayarları yapın kaydedin çıkın....sonra tekrar(ctrl+j)yapın......sonra alpha kanalları var, layer sekmesinin yanında(CHANNELS) diye..oraya tıklayın.sonra en altta blue bölümüne gelin...ctl tuşuna basılı tutarak mouseun sol tuşuyla leyer resmi üzerine bir tek tıklayın.layerde bölümü seçecek.sonra tekrar RGB yapın.. üstte çoğaltığınız katmanı kapatıp alttakine gelin.CTRL+C-CTRL+V yapın bu kadar.isterseniz kırmızı arkaplan yaparsınız....

kanka ctrl alt u yapınca siyah beyaz olmuyo bi kontrol et istersen bide channelste en alta blueyen tıklayıp ctrl ye basıp blueye basıyoruz dimi sonra rgb yapın derken nasıl olcak anlamadım bide üstte çoğalttınız katmanı kapayın derken ctrl j ile kopyaladığımız katmanları mı oluyor napcaz onları görünmez mi? biraz daha detaylı analtırsan sevinirim çok teşekkürler

bekirkadak

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Böyle bi anlatım yok valla... Ben anlayamadım, belki de sorun bende dir.