Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand programının yazıları bozuldu.

sewgi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar freehand programımda yazılar bozuldu.
hepsi çok büyük görünüyor.
dolayısıyla yazılar büyük oluncada pencerelerde büyük oluyor ve ekranda çok yer kaplıyor.

düzeltmek için ayarlarını kontrol ettim ama işe yaramadı.

bu konuda bilginiz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim

Benzer konular

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
ekranınızın çözünürlük ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? ondan kaynaklanan bir sorun olabilir.

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazıların büyümesi sonrasında paletlerin bazı kısımları palet sınırları içerisine sığmadığından hatta bazı komutlara ulaşamadığınızı da tahmin edebiliyorum.Nitekim benimde başıma gelmişti.İşletim sisteminin kullanmış olduğu fontlardan birinin zara görmesi veya silinmesi karşısında bu olay gerçekleşiyor.Freehand'i silip tekrar kursanızda olay değişmiyor hatta Yazıcı ve tarayıcınız arayüzlerindeki fontlarda aynı şekilde bozulmuş olarak ekrana geliyor.Ben olayı Windows'u tekrar var olanın üzerine kurarak düzeltmiştim.

sewgi

🌱Yeni Üye🌱
evet aynen söylediğiniz gibi oluyordu.sinir bozucu bi program olmuştu freehand.
ama düzelttim. tabi sizden gelen bilgiler sayesinde.
ama ben tüm fontları sildim, başka bir bilgisayardan windows'un fontlarını aldım yükledim. evdeki bilgisayardan da freehandde kullandığım fontları kopyaladım ofisdeki bilgisayarıma yükledim.
ve bilgisayarı yeniden başlattım. ve oh be dedim :smile::smile:
size çok teşekkür ederim.
sorunu çözmemde bana fikir verdiniz.

Yazıların büyümesi sonrasında paletlerin bazı kısımları palet sınırları içerisine sığmadığından hatta bazı komutlara ulaşamadığınızı da tahmin edebiliyorum.Nitekim benimde başıma gelmişti.İşletim sisteminin kullanmış olduğu fontlardan birinin zara görmesi veya silinmesi karşısında bu olay gerçekleşiyor.Freehand'i silip tekrar kursanızda olay değişmiyor hatta Yazıcı ve tarayıcınız arayüzlerindeki fontlarda aynı şekilde bozulmuş olarak ekrana geliyor.Ben olayı Windows'u tekrar var olanın üzerine kurarak düzeltmiştim.

berkok83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende aynı probleöle karşılaştım ancak sorun şu windowsun font bölümündeki fontlardan kaynaklanıyor.orda programların kendi bünyesindeki fontlarda herhengi bir oynama olmuştur kesin..Silmiş olabilirsiniz.evet en iyi çözüm format.programı yüklemek işe yaramıyor..