Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehandda vektörel yapma

BlackMessiah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Y arkadaşlar merhaba ben yeni grafik tasarım kursuna başladım Freehanda yenı geçicem bu hafta sonu şöyle bir yardım rica ediyorum

Freehandde yaptığımız birt çalışmayı nasıl vektörel yaparız yani o çalışmayı aynen elle çizilmiş gibi nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim

Benzer konular

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
freehand de yaptığın bir çalışma zaten vectoreldir.:S

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
hayır arkadaş resimi vectorele çevirmeden bahsetmiş bunu yapabilmen için şunu kullanman yeterli menuler arasında trace tuşu işini görücektir adios...

BlackMessiah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım yaptıgın yardım ıcın teşk de ben traceyı kullanıp yapamadım aşama aşama anlatırmısın rica etsem:$

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Trace tuşunu seçip ardından sadece vectorele çevirmek istediğin resmin üzerinden dışından alıp diğer tarafından çıktığında resim vector olmuş olucak yapman gereken bu sadece aynen grup yapar gibi dışardan çek trace seçiliyken hepsi bu takıldığın yer olursa ben buradan tekrar cevap yazarım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Trace baskıda olumlu sonuçlar vermez. baskı dışı yani web tabanlı çalışmalar içinse sorun yoktur.

baskı için kullanan varsa sonuçları öğrenmek isterim. yanlışım varsa düzeltiniz lütfen.

Son düzenleme: