Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance calışmak için bağlantı rica ediyorum - Türkiye Geneli

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Freelance calışmak için bağlantı rica ediyorum

Program/Seviye:
  1. Photoshop
  2. Freehand

Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)

Medeni Hali: Evli

İşle ilgili açıklama:

Acenta da grafiker olarak çalışıyorum ve hürriyet gazetesi ve dergi alanlarında tecrübem.
Ek gelire ihtiyacım var buyuzden freelance çalışmak istiyorum ama bunun içinde bir çevre lazım. Yoğun çalışan freelance arkadaşlar iş paslayabilirler çevre edinebilir başlangıç yapmamı sağlayabilirler diye düşündüm.

Bir türlü freelance e başlayamadım.

Teşekkürler...

E-posta:bt.02012005@hotmail.com

Telefon: 0541 780 70 85

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Sabredin.. sabredin.. sabredin..

Belki aylar sonra gelecek ilk işiniz belkide bir kaç gün içinde. Çevreniz ilk başlarda çok zor genişleyebilir ancak daha sonra hızlanarak genişler, bu tabi müşterilerinizi ne kadar memnun ettiğinizle alakalı.

Bu sıralar piyasa kıpırdanmaya başladı, yakında ararlar bence :) (bu aralar beni hergün en az bir kişi arıyor mesela)

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bugun sabah birisi aradı :) bakalım hayırlısı olur inş. tekirdağda turkuaz yayıncılık diye bir yer. devamı gelir de bu şekılde de ılerletırım kendımı.