Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance İş Arıyorum - Türkiye Geneli

neruva

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.behance.net
Freelance İş Arıyorum

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye:
  • Photoshop - İyi
  • Illustrator - Çok iyi
  • Indesing - Çok iyi
  • Adobe Flash - İyi
  • Office Programları - Çok iyi
  • Prezi - Çok iyi

İş deneyimi ve içeriği:
  • Candle Ajans: Tasarım bölümünde çalıştım. Kurumsal kimlik-Logo/Logo Type tasarımı, davetiye, takvim vb. bir çok tasarım yaptım. TRT vb. yerlerin organizasyonları için hediyelik eşyaların tasarımlarını yaptım.
  • Secret CV - Sosyalık Medya: Art-Director'e yardım edilmesi, tasarımların, broşürlerin yapılması. Site içi fotoğraf seçimleri ve tasarımları. Banner vb. işler yapılması.
  • Mimar Sinan Güze Sanatlar Lisesi (Halen): Grafiker & Sosyal Medya Uzmanı olarak okulun grafik işlerinin yürütülmesi ve sosyal medya hesaplarının yönetilmesinde görevliyim. Etkinlik fotoğraflarının çekilmesi, video montajlanması, sertifika yapımları. Oluşacak etkinliklerin (konser, tiyatro, sergi vb.) organizasyonunun ve tasarımlarının yapılması. Okulun STV ile birlikte viral vb. Reklamlarının yapılması.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Medeni Hali: Bekar

Referanslar: behance.net/ekarataas

İşle ilgili açıklama: Dergi, kitap, gazete, kurumsal kimlik, banner, logo vb. şeylerin tasarımını yapabilirim.

E-posta: ecekaratas96@gmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba. Yerimiz İstanbul Ataşehir'dedir. Eğer Ulaşım Sorununuz Yoksa ve Dergi Tasarımı Konusunda Deneyimli İseniz CV'nizi Atar Mısınız?

Son düzenleme: