neruva
🌱Yeni Üye🌱
Freelance İş Arıyorum
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye:
İş deneyimi ve içeriği:
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: behance.net/ekarataas
İşle ilgili açıklama: Dergi, kitap, gazete, kurumsal kimlik, banner, logo vb. şeylerin tasarımını yapabilirim.
E-posta: ecekaratas96@gmail.com
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye:
- Photoshop - İyi
- Illustrator - Çok iyi
- Indesing - Çok iyi
- Adobe Flash - İyi
- Office Programları - Çok iyi
- Prezi - Çok iyi
İş deneyimi ve içeriği:
- Candle Ajans: Tasarım bölümünde çalıştım. Kurumsal kimlik-Logo/Logo Type tasarımı, davetiye, takvim vb. bir çok tasarım yaptım. TRT vb. yerlerin organizasyonları için hediyelik eşyaların tasarımlarını yaptım.
- Secret CV - Sosyalık Medya: Art-Director'e yardım edilmesi, tasarımların, broşürlerin yapılması. Site içi fotoğraf seçimleri ve tasarımları. Banner vb. işler yapılması.
- Mimar Sinan Güze Sanatlar Lisesi (Halen): Grafiker & Sosyal Medya Uzmanı olarak okulun grafik işlerinin yürütülmesi ve sosyal medya hesaplarının yönetilmesinde görevliyim. Etkinlik fotoğraflarının çekilmesi, video montajlanması, sertifika yapımları. Oluşacak etkinliklerin (konser, tiyatro, sergi vb.) organizasyonunun ve tasarımlarının yapılması. Okulun STV ile birlikte viral vb. Reklamlarının yapılması.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: behance.net/ekarataas
İşle ilgili açıklama: Dergi, kitap, gazete, kurumsal kimlik, banner, logo vb. şeylerin tasarımını yapabilirim.
E-posta: ecekaratas96@gmail.com