bsayar
🏅Acemi Tasarımcı🏅
8 yıldır matbaa, renk ayrımı, ajans sektörleriyle çalışmaktayım. Bir holding'de reklam departmanında tasarımcı olarak görev almaktayım. Macintosh ve PC sistemlerinde Freehand ve Photosohop programlarına hakimim. Cumartesi ve pazar günleri freelance Dizgi, kartvizit, logo, broşür, matbu, etiket tasarımı, vektörel çizimler, ilanlar, bilbordlar, onevision, promosyon ürünleri v.b. işler yapabilirim. Ayrıca yapılan işlerin Digital çıkış, baskı filimlerin hatta kendi anlaşmalı matbaamla bastırtabilirim. Yapılacak tasarımlara büyük bir özenle yapılacağının bilmenizi isterim.
İlgilenenle PM ile ulaşabilirler.
İstanbul Anadolu yakası.
ANADOLU YAKASINDA OLAN BÜYÜK BİR MATBAA İLE ANLAŞMAM VAR HERTÜRLÜ BASKI İŞLERİNİZİ YAPTIRTABİLİRİM. UYGUN FİYATLARLA,
70x100 4+4 RENK
ÖZEL KESİMLİ .... VB. birçok işinizi halledebilecek bir matbaa garantisini veriyorum.
TABELA sektörünede hakimim aklınıza gelebilecek her türlü baskı tasarım işinde bana ulaşabilirsiniz.
KENDİM TASARIMCIYIM.
PİYASADA TANINAN BİR KİŞİYİM.
MESAJLARINIZ BEKLİYORUM.
İlgilenenle PM ile ulaşabilirler.
İstanbul Anadolu yakası.
ANADOLU YAKASINDA OLAN BÜYÜK BİR MATBAA İLE ANLAŞMAM VAR HERTÜRLÜ BASKI İŞLERİNİZİ YAPTIRTABİLİRİM. UYGUN FİYATLARLA,
70x100 4+4 RENK
ÖZEL KESİMLİ .... VB. birçok işinizi halledebilecek bir matbaa garantisini veriyorum.
TABELA sektörünede hakimim aklınıza gelebilecek her türlü baskı tasarım işinde bana ulaşabilirsiniz.
KENDİM TASARIMCIYIM.
PİYASADA TANINAN BİR KİŞİYİM.
MESAJLARINIZ BEKLİYORUM.