Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Full+Full Tasarımcıdan Bilgisayar - İstanbul

douaslan

🌱Yeni Üye🌱
Full+Full Tasarımcıdan Bilgisayar

Marka / Model: Toplama

Fiyat: 5100

Teslimat: Elden

Fotoğraflar:

Ürün ile ilgili açıklama: Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayarımı yaklaşık 2 sene önce topladım fakat sistem özelliklerini beni 8-10 sene rahatlıkla götürsün diye özenle seçtim ve inceledim öyle satın aldım. Bilgisayarın neredeyse bütün parçası Vatanbilgisayar'dan alınma ve sadece kasa ve ram'ler eksenbilgisayardan alınmadır. Tüm parçaları özenle seçtim kıyasladım emin olabilirsiniz. Kasada ısınma problemi kesinlike ama kesinlikle yoktur, istediğiniz kadar zorlayabilir günlerce açık bırakabilirsiniz.

Ben 3D programlar kullanıyorum 2 gün açık ve full perfornmans çalıştığını bilirim ki tık yoktur kasada. Çok sessiz çalışır ve ısınma yapmaz. Kasanın ön kısmında USB 3.0 ve sata girişleri vardır. Oyuncu kasası olarak geçer piyasada fakat görünüş olarakta güç olarakta denecek laf yok.. 1100W lık power vardır kasada ve bilgisayar kapandıktan sonra bir süre çalışmaya devam eder ve enerjini "tümünü" atması için fan çalıştırır, bu bilgisayarınız için çok iyi birşeydir ki sonradan gelecek akımı önler. Ses sistemi perfornmansına diyecek yok ki %50 volume den fazlaya çıkamadım henüz, ev hopluyor resmen. Monitörlerin 1 tanesi AOC led monitördür diğeri ise Philips LED IPS 3D monitördür ve ikiside 23" 'dir. İşlemciye ayrı soğutucu taktım thermaltake in harddisk olarak SSD ye işletim sistemi kurdum 1TB disk de ise pc başlangıç sonrası programlar vb. şeyler yer almakta. Bilgisayarın açılışı ortalama 3 ile 5 saniye sürmekte. 24 GB RAM bulunmaktadır. Bu bilgisayarı alan arkadaş direkt olarak evine kuracak isterse 3D film izlesin isterse programları rahatça çalışsın istediği oyunu son grafik ayarında oynasın hatta 2 tane açsın aynısından oynasın ..

Ben bilgisayarı yurtdışına yerleşeceğim için satıyorum, isteyene masayıda 100 tl ye veririm. Çalışır ve işletim sistemi kurulu vaziyette vereceğim. Ciddi alıcılara direkt olarak pc ye bakmalarını sağlayabilirim fakat öylesine veya merak için teklifte bulunmayın. Alana hayırlı uğurlu olsun uzun yıllar kullanacak bir bilgisayarı olacak ..

(speaker ayakları özel yapım, onları hediye vereceğim.)

Bilgisayarın Özellikleri:

GTX680 GDDR5 2GB 256bit Nvidia GeForce DX11 Ekran kartı
Core i7 2700K Soket 1155 3.5GHz 8MB Cache 32nm
Maximus IV GENE-Z/GEN3 Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200 MHZ (O.C)
GSKILL 16GB ( 2x8 ) Ares Orange Low Profile DDR3 1333 MHz CL9 Dual Kit RAM
Team Vulcan Xtreem 2133MHz 8GB DDR3 Düşük Profil Alüminyum Soğutuculu Bellek Kiti
120GB OCZ Agility 3 20NM Serisi Sata 3.0 SSD (525MB Okuma/ 500MB Yazma)
3.5" 1TB Segeate Barracuda Sata 3.0 64mb Cache 7200rpm Harddisk
AOC 23" GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
Philips 23" Geniş Ekran LEd IPS 3D monitör
LG 22X Sata DVD-RW Siyah
Microsoft Wired desktop 400 usb klavye
Logitech 970114-1914 X-530 5+1 Siyah
Dark Knight HotSwap Disk Yuvalı ve USB 3.0 Destekli Oyuncu Kasası 1100W POWER Thermaltake Intel lga775/1156/1366/ & AMD 754/939/AM2/AM2+/AM3 İşlemci soğutucu
Microsoft HD 3000 720P Kamera

Toplam fiyatı internetten araştırın isterseniz 5900TL+ fiyatı tutuyor. Fiyatı genel orana göre düşüreceğim parça olarak değil. Masa yı isteyene +100 tl daha istiyorum.Pazarlık payı vardır. (sıfır veya çok az kullanılmış macbook pro ile takas olunur)

E-posta: douaslan@gmail.com

Telefon: 0506 260 76 18