Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

G5 hakkında

omp ümit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ompreklam.com
arkadaşlar ben bilgisayar almak için araştırmalar yapıyorum. hem fiyat hem performans olarak pc lere baktım ama imac g5 lerin fiyatıyla hemen hemen aynı fiyata geliyor. sizce pc mi almalıyım yoksa g5 mi. karar veremedim. kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim. kullanım amacım firmada hem tasarım yapmak corel ve photoshop kullanılacak. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
G5 İşlemcili macintoshların işlemcisi motorola. Almanızı tavsiye etmem. Birde Corel kullanıcam diyorsanız bence hiç yanaşmayın. Eğer illaki macintosh alacam diyorsanız Intel işlemcili olanları araştırın derim.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
G5 ler eskilerde kaldı. Siz power MAC mi, i MAC mi yoksa PC mi alayım diye sormalısınız.
Burda da cevap çok açık. Çünkü Corel kullanacaksınız... Corel Macos sistemlerde çalışmaz.
yani POWER MAC ya da i MAC alıp içine Windows kurmak ortalama 4-8 bin lirayı çöpe atmak gibi birşey.

Bu durumda intel Extrem, İntel Xeon veya Core i5 - i7 işlemcili bir PC toplatmanız en doğru haraket olacaktır.

omp ümit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ompreklam.com
arkadaşlar teşekkür ederim bilgiler için. i5 olarakta baktım. performansı iyi sanırım. en azından alan arkadaşlar öyle yorum yapmışlar.

macservis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben bilgisayar almak için araştırmalar yapıyorum. hem fiyat hem performans olarak pc lere baktım ama imac g5 lerin fiyatıyla hemen hemen aynı fiyata geliyor. sizce pc mi almalıyım yoksa g5 mi. karar veremedim. kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim. kullanım amacım firmada hem tasarım yapmak corel ve photoshop kullanılacak. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim

G5 tabiki.

diyelimki aynı paraya PC aldın hadi diyelimki mac ten daha hızlı çalışacak:tongueout:peki sistemi sence kaç ay ayakta kalabilcek !!!