Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Geçici veya Freelance İş Arıyorum

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1978 istanbul doğumluyum. MSÜ Güzel Sanatlar Fakültesini 2'sene sonunda bırakmak zorunda kaldım.
Sayısal Grafik, OlmukSA, İBB Kültür A.Ş., gibi alanlarında uzman firmalarda çalıştım.
PC kullanıyorum. MAC işe ilk başladığım sistem olduğu için kullanmakta sorun yaşamıyorum.
Grafik anlamında kendimi yeterli görüyorum. Matbaa ve Serigrafi konusunda tecrübeliyim.
Başladığım işi brief'en müşteri teslimine kadar takip edebilecek yeterlilikteyim.
Bazı şartlardan dolayı 1 Eylül 2009 tarihine kadar bünyesinde veya işlerini evimde yapabileceğim iş arıyorum.

Kullandığım Programlar:

Freehand: çok iyi
Photoshop: Çoj iyi
Corel: Çok iyi
İllüstratör: iyi
İndesign: iyi
Quark: İyi
Office programları:İyi
After Effects: Orta

Amatör olarak video ve ses edit ve mix'leri ile uğraşıyorum. 2 adet reklam cıngılı yapmış bulunmaktayım.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kısa Zamanlı veya Freelance İş Arıyorum

Program/Seviye: Photoshop - Çok İyi, Freehand - Çok İyi, Corel Draw - Çok İyi, İllustrator - İyi, İn Design - İyi, After Effect - İyi, Sony Vegas - İyi

İş deneyimi ve içeriği: 15 yıllık deneyimim var. Çeşitli Ajanslarda Tasarımcı Grafiker Olarak Çalıştım, Adidas, Olmuksa, Sayısal ve Renklam Medya da uzun süreler çalıştım. Matbaacı bir aileden geldiğim için kağıt ve baskı kokuları içerisinde o zaman ki sektörün kalbinde Cağaloğlunda büyüdüm.

Açıklama: 1978 doğumluyum ve 11 yıllık evliyim. Sektörün hemen hemen her bölümünde çalıştım. Serigrafi, Matbaa, Tasarım, Kutu ve Etiket, Sürekli yayınlar. Çalıştığım ortama çok kolay adapte olurum ve müşteri ile diyalog kurarak iş tam olarak istediği gibi vermeyi sağlayabilirim.

İletişim bilgileriniz: melihsergek@gmail.com