Arkadaşlar merhaba. gif animasyonlar yapmak için hazırladıgım resimleri bi türlü başarılı bi şeklıde oynatamıyorum yada kaydettikten sonra görüntü kalitesi bozuluyor. Bana tavsiye edeceğiniz programlar hangileri ImageReady den baska...
Arkadaşlar merhaba. gif animasyonlar yapmak için hazırladıgım resimleri bi türlü başarılı bi şeklıde oynatamıyorum yada kaydettikten sonra görüntü kalitesi bozuluyor. Bana tavsiye edeceğiniz programlar hangileri ImageReady den baska...
photshopta kolaylıkla yapabilirsin... Animasyonunu hazırladıktan sonra; File menüsünden save for web & Diveces seçeneği ile GIF kaydedersen sorunsuz çalışacaktır :wink: Kolay gelsin
Çalışmanın resulation değeri nedir?Yani çözünürlüğü ne kadar? İlk sayfanı açarken ve sonra gıff kayıt esnasında en az 300 olmasına dikkat ettin mi?Ben çözünürlük konusunda bir sıkıntı yaşamadım :wink:
Öncelikle; Window panelinden animation panelini aktif edin. Daha sonra aşağıda açılan film şeridine benzer bölümü göreceksiniz.animasyonun her karesini ayrı layerlar halinde hazırlayın ve tüm layerlerin gözlerini kapatın,daha sonra; ilk önce son layerden başlayarak, tek tek gözlerini aça aça aşağıdaki panele sürükleyin.Biraz paneli karıştırın, zaman ayarlama gibi bölümlerini çözeceksinizdir :wink: Zaten play tuşuna basınca, eklediğiniz kareler verdiğiniz süre boyunca hareket edeceklerdir.Kayıt ederken de; Farklı kaydetten GİF olarak keydetmelisiniz :wink: Umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygılar
swish max denemenizi öneririm animasyonu hazırladıktan sonra export seçenekleri arasında gif avi swf mevcut, denemeyi düşünürseniz sizin için küçük bir eğitim videosu hazırlarım.
"falco gif animator" programı çok basit ve sorunlu olsa da şuan işimi çok kolaylaştırdı. ancak renk kalitesinin düşük olduğunu belirtmem gerek. bilgi veren alan herkese teşekkürler...