Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben corele yeni başladım.Reklam firmasındayım. Mesela bi kağıt üzerindeki logoyu scan edip corelde gölgesini oluşturup, üzerinde nasıl çizim yapabilirim.kısaca anlatırsanız sevinirim.
Gölgesini oluşturmak ne demek beyfendi. Siz dediğiniz gibi görseli tarayacaksınız ve üzerinden, görseli kılavuz kullanarak çizeceksiniz. Gölge ile ne demek istediğinizi hala anlayamadım.
ben rakip bi firmaya gitmiştim iş ziyareti, orada öyle çiziyolardı. corel açıktı ve çizmek istedikleri logo ekranda gölge şeklindeydi,onlar üzerinde kolaylıkla çizim yapabiliyolardı. sormak istemiştim ama söylemiyeceklerini bildiğimden sormamıştım
ben rakip bi firmaya gitmiştim iş ziyareti, orada öyle çiziyolardı. corel açıktı ve çizmek istedikleri logo ekranda gölge şeklindeydi,onlar üzerinde kolaylıkla çizim yapabiliyolardı. sormak istemiştim ama söylemiyeceklerini bildiğimden sormamıştım
benim ifade etmemde bi farklılık olabilir özür diliyorum, yani ekranda klavuz olarak kullanılan ve onun üzerinde gezilerek çizilen-kopya edilen bi logo vardı
benim ifade etmemde bi farklılık olabilir özür diliyorum, yani ekranda klavuz olarak kullanılan ve onun üzerinde gezilerek çizilen-kopya edilen bi logo vardı
Volkan Tekin hocam daha iyi bilir ama sanırım senin sorun biraz farklı. Resmi taratıp Corelde açtıktan sonra Wiew menüsünden Wireframe seçeneğini seçtiğinde resmin flu ve gri tonlarında gözükür. Burdan logonun üzerinden çizebilirsin.
Volkan Tekin hocam daha iyi bilir ama sanırım senin sorun biraz farklı. Resmi taratıp Corelde açtıktan sonra Wiew menüsünden Wireframe seçeneğini seçtiğinde resmin flu ve gri tonlarında gözükür. Burdan logonun üzerinden çizebilirsin.
sanırım ben anladım scanner le taranan logoyu tekrar çizme işini soruyor scanner le taranan logonun orjinaline gölge diyor. ama buraya anlatımı birtürlü yükliyemedim bende burda acemiyim
tarayıcıdan resim olarak aldıgınız logoyu corele atın sonrada corelden besizer tool yardımıyla üzerinden gidin ve çizin dediğiniz bu sanırım baska bişey cıkaramadım