Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Google afiş çalışması

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar firmamızın tanıtımı amacıyla çeşitli firmaların reklam/afiş alanlarına asacakları tantım görselini eleştirilerinize sunuyorum.

grf.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnternette belki 1 adım önde olunabilir evet ama tasarımsal bir durum yok ortada.. İlgi çekici olması ve reklamın reklamını yaptığınızı unutmadan tekrar çalışmalısınız.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnternette belki 1 adım önde olunabilir evet ama tasarımsal bir durum yok ortada.. İlgi çekici olması ve reklamın reklamını yaptığınızı unutmadan tekrar çalışmalısınız.

Katılmakla birlikte yazım kuralları dikkatide cabası

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazım hatası konusunda haklısınız dalgınlık had safhaya ulaşmış:)
fakat zaten ortada tasrım olmasını gerektirecek bir durum yok sadece bazı firmalardan yaptığımız işleri anlatan göze çarpan görseller istendi reklam alanlarına asmak için buradaki tek amaç amaca hizmet, yani tasarımla ilgili bir afiş değil açıkçası, kullanacak olan müşeterilerin hepsi onayladı ama yine de değerli eleştirlerinizi dikkate alarak başka bir çalışma yapıyorum:)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yazım hatası konusunda haklısınız dalgınlık had safhaya ulaşmış:)
fakat zaten ortada tasrım olmasını gerektirecek bir durum yok sadece bazı firmalardan yaptığımız işleri anlatan göze çarpan görseller istendi reklam alanlarına asmak için buradaki tek amaç amaca hizmet, yani tasarımla ilgili bir afiş değil açıkçası, kullanacak olan müşeterilerin hepsi onayladı ama yine de değerli eleştirlerinizi dikkate alarak başka bir çalışma yapıyorum:)
Daha iyi işlerin altına imza atıcağından eminim...:wink:

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
gerekli yorumları arkadaşlar yapmışlar paylaşım için teşekkürler ellerine emeğine sağlık

Gürkan AKINCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkdaşarlım gereken cevapları vermişler bencede baştan çalışmalısın
Yinede emegine saglık...