ozancam
🌱Yeni Üye🌱
Grafik tasarım, resim ve duvar ressamlığı işleri
Program/Seviye:
Kullandığım programlar:
Adobe Photoshop: ileri düzey
Adobe Illustrator: iyi
Corel Draw: iyi
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Merhaba, ismim Ozan Çam. Yıldız Teknik Üniversitesinde mühendislik öğrencisiyim fakat uzun süredir grafik işleriyle uğraşıyorum ve bir çok farklı kulüp ya da firmayla bu işi yaptım. Resimle de yakından ilgiliyim.
Grafik tabletim var ve vektörel çizimle yakından ilgiliyim. Bunların yanı sıra ürün fotoğrafçılığı yapabilecek kişilerle de çalışıyorum. O konuda da muhakkak yardımcı olabilirim.
Evden çalışacak şekilde haftaiçleri cuma hariç her gün günde 5 saat, haftasonları full günümü bu işle geçirebilecek kadar vaktim var.
Grafikle ilgili portfolyöm;
ozancam.tumblr.com/
Resim ve fotoğrafla ilgili portfolyöm;
ozancam.deviantart.com/gallery/
Teşekkürler.
E-posta:gozancam@gmail.com
Program/Seviye:
Kullandığım programlar:
Adobe Photoshop: ileri düzey
Adobe Illustrator: iyi
Corel Draw: iyi
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Merhaba, ismim Ozan Çam. Yıldız Teknik Üniversitesinde mühendislik öğrencisiyim fakat uzun süredir grafik işleriyle uğraşıyorum ve bir çok farklı kulüp ya da firmayla bu işi yaptım. Resimle de yakından ilgiliyim.
Grafik tabletim var ve vektörel çizimle yakından ilgiliyim. Bunların yanı sıra ürün fotoğrafçılığı yapabilecek kişilerle de çalışıyorum. O konuda da muhakkak yardımcı olabilirim.
Evden çalışacak şekilde haftaiçleri cuma hariç her gün günde 5 saat, haftasonları full günümü bu işle geçirebilecek kadar vaktim var.
Grafikle ilgili portfolyöm;
ozancam.tumblr.com/
Resim ve fotoğrafla ilgili portfolyöm;
ozancam.deviantart.com/gallery/
Teşekkürler.
E-posta:gozancam@gmail.com