Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik tasarım yolunda ...

talha_wm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar. Ben lise 3.sınf öğrencisiyim ve seneye öss ye gireceğim.
Bu Konuyu açmamın sebebi kafamdaki soru işaretlerini siz işi bilen ustalara sormak istemem. şimdiden ilgilenen herkese teşkkr ederim.

Ben grafiğe 8.sınıfta phosthopla başladım ve şuan photsp flash freehnd after frontpage dreamwever vs. programlarını kullanıyorum ve web tasarımıyla ilgileniyorum grafik web animasyon ve video ya ilgim var. yaklaşık 3-4 yıldr kendimi geliştirmeye çalışıyorm. çeşitli kurumsal ve proje bazında çalışmalarım var neyse buraya kadar reklam asıl soru burdan sonra

Son dönemlerde önemli bir karar vermem gerek muhtemeln bu karar bütün hayatımı etkilicek bir karr. dediğim gibi bu işlerle iilgileniyorum ve ileridede bunlarla ilgilenmek istiyor bu işin eğitimini almak istiyorum yani üniversiteyi güzel sanatlar fakültesi grafik tasarım da okuyup grafiker olmak istiyorum. ve Tasarımdan Zevk Alıyorum.

İki seçimim var ya şimdi össyi bırakıp özel yetenek sınavına yönelicem ve şimdiden çalışmaya başlıyp şansımı yükseltmeye çalışcm yada öss duvarı karşıma dikilecek seneye.

Sizlere sormak istediğim mesleğiniz. Yani Özellikle Bu işin eğitimini almış grafik tasarım mezunu bu işi profesyonel olarak yapan üstadlardan işlerini yorumlamalarını istirham ediyorum. Yani Gerek Çalışma Ortamı olarak Gerek İş İmkanı olarak Gerek Yaşantınız Olrak mesleğiniz grafikerlikten memnunmusunuz. Hiç boşuna 4 yıl okudum diyormusunuz ? biliyorsunuz piyasada birçok insan 2 ayda belge alıp grafiker olabiliyor ve insanlar bana 4 yıl okumaya değmez diyor. Kesinlikle böyle düşünmüyor işinize saygı ve hayranlık duyuyorum birçok profesyonel şirketin işlerini profesyonel tasarımcıların yazılarını tasarım dergilerini takip ediyorum. Sanırım Buraya kadar okumuş olanlar demek istediğimi anlamıştır. Grafik tasarım yolunda sizlerden yorumlarınızı bekliyorum. Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür eder Yardımlarınızı dört gözle beklerim ....

(Umarım Konuyu Doğru Yere Açmışımdır.)

Benzer konular

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel kardesim bu konu hakkında forumda oldukca fazla fikir beyanı bulabilirsin

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben de senin gibiyim kardeş ama benim fikrim belli oldu artık.Derslere tasarımlarımdan daha çok önem veriyorum.Umarım forumdaki usta yanıtlarla istediğine ulaşırsın.. Kolay gelsin..

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
şunu belirteyim profesyonel değilim yani 1yıllık ajans deneyimim var 5yıllıkta liseden başlayarak eğitim sürecinden geçtim.güzel sanatlarda okumadım geçiş hakkımı kullandım 2yıl grafik bölümünde okudum balıkesirde.bunun bana bir katkısı oldumu okul sürecimde evet ama iş hayatımda okulda gördüklerimin hiçbir katkısı olmadı açıkcası.4senelik eğitimi bilmiyorum.mesleğimden şuan çok memnunum ama malesef bu mesleği yapmak istiyosan sabırlı olman lazım ben şunu 1sene içinde çalışarak çok iyi anladım.mutlaka seni kullanmak isteyen ayak işlerinde kullanacak olanlar çıkıcak belli bi süre bunlarıda yaparsın nedenmi sırf deneyimin olsun diye.ama sen başarılıysan çıkardığın işler iyiyse mutlaka yolun açılacaktır ben buna inanıyorum.

talha_wm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben de senin gibiyim kardeş ama benim fikrim belli oldu artık.Derslere tasarımlarımdan daha çok önem veriyorum.Umarım forumdaki usta yanıtlarla istediğine ulaşırsın.. Kolay gelsin..

secimini yapmışsın kardeşim hakkında hayırlısı olsun inş.

talha_wm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şunu belirteyim profesyonel değilim yani 1yıllık ajans deneyimim var 5yıllıkta liseden başlayarak eğitim sürecinden geçtim.güzel sanatlarda okumadım geçiş hakkımı kullandım 2yıl grafik bölümünde okudum balıkesirde.bunun bana bir katkısı oldumu okul sürecimde evet ama iş hayatımda okulda gördüklerimin hiçbir katkısı olmadı açıkcası.4senelik eğitimi bilmiyorum.mesleğimden şuan çok memnunum ama malesef bu mesleği yapmak istiyosan sabırlı olman lazım ben şunu 1sene içinde çalışarak çok iyi anladım.mutlaka seni kullanmak isteyen ayak işlerinde kullanacak olanlar çıkıcak belli bi süre bunlarıda yaparsın nedenmi sırf deneyimin olsun diye.ama sen başarılıysan çıkardığın işler iyiyse mutlaka yolun açılacaktır ben buna inanıyorum.

lola arkadaşm yorumunuz için çok teşekkür ederim.
umarım iş hayatınızda daha da BAŞARILI olursunuz.
iyi çalışmalar..

Son düzenleme:

yükter

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Talha kardeşim tasarımlarına hobi olarak devam et, mutlaka bir yüksek okul oku,
Tasarım piyasasında hayat kalmadı. Evinde bilgisayar olan herkes grafiker ve tasarımcı oldu, bunu fırsat bilen işverenler de ücretleri asgari ücrete kadar çekti.
Bence geleceği olan bir mesleğe yönelmende fayda var.
Yinede sen bilirsin tabi