Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafiker olarak etiket sektörü iş arayışı - İstanbul

bora bekar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
grafiker olarak etiket sektörü iş arayışı

Aranan Şehir: İstanbul

Program/Seviye: illustrator - iyi
photoshop - iyi
freehand - iyi

İş deneyimi ve içeriği: etiket sektörüne yönelik karton etiket - rulo etiket ağırlıklı olmakla birlikte diğer tüm gafik çalışmalarına vakıfım.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Yapmış

Medeni Hali: Evli

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: her iş için acil demicek, verdiği görevi veyahut çalışmayı daha bitirmeden şu iş acil Bunu hemen aç demicek acil olan işin içine birde telefon görüşmesi ekleyip bu müşteri önemli bunu hemen hallet demicek insanı psikolojik olarak rahatsız edecek sıkboğaz tavırlarda bulunmayacak iş sıralamasını takip edecek gerekirse patronun çalışanına karışmayacağı arada müşteri temsilcisinin olduğu tüm müşteilerle bağlantıyı kuran ve grafikerin kafasını bulandırmayıp düzgün iş çıkmasını sağlayacak istikrarı koruyacak kavganın gürültünün olmadığı insanın kalbini kırmayan iş yerinde çalışanları arasında bi sorun olduğu zaman gerekli adaleti özveri ile yerine getirecek insanlar arasında sınıf ortamını ortadan kaldıracak yok yukarısı yok aşağı imalat kısmı diye ayrıp yapılmasını ortadan kaldıran . huzur dolu bir çalışma ortamı ve bu ortamı sağlayacak patron adaylarının aramalarını bekliyorum bu konuda ciddi düşünenler arasın lütfen ciddiye almayan lar iletişime geçmesin cevap verilmeyecektir. SAYIN ADMIN BU ILANI OKUCANIZI BILIYORUM LUTFEN ONEMSEYIN RICA EDIYORUM YAYINLAMAMAZLIK YAPMAYIN ULKEMIZ SARTLARI OLE BI HALE GELDIKI IŞÇİ KESİMİN EZİLDİĞİ KAFASINA SOPA ILE VURUR GİBİ BASKI ALTINDA TUTULDUĞU BI DEVIRDE YASIYORUZ. SAYGILARIMLA.

E-posta: bora_bekar79@hotmail.com

Telefon: 0543 947 29 34

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

bora bekar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bunu okuyan patronların işine gelmedi sanırım... bizimde işimize gelmiyo naparsınız.