Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

GRAFİKER TASARIMCI - Kocaeli

ycelozturk

🌱Yeni Üye🌱
G R A F İ K E R TASARIMCI KOCAELİ

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Yapmış

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: DENEYİMLİ GRAFİKER COREL VE PHOTOSHOP PROĞRAMLARINA HAKİM İŞYERİ CİDDİYETİ OLUP MAAŞ+SSK+YEMEK VE SOSYAL HAKLARINI SAĞLAYAN FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK BAY BAYAN OFİS ELEMANI ALINACAKTIR

E-posta: yucelozturk@ymail.com

Telefon: 05336594611

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? | İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

dlrsmsk

🌱Yeni Üye🌱
var ama yerinizi ve web sitesi adresinizi belirtebilirseniz daha iyi yardımcı oluruz.

enreklam

🌱Yeni Üye🌱
Tabi, maillere bile cevap yazmaya bile tenezzül etmeyen ciddi bir işyeri! Bu ciddilerle dolu bu portal:

https://www.grafikerler.net/isveren-ilanlari-hakkinda-t87452.html

aynen katılıyorum arkadaşım kendisi son derece ciddiyetsiz ben bir şey yazmak istemedim esasında bu ilana ama senin yorumundan sonra yazayım dedim demek ki tavır aynı herkese karşı.

Sayın işveren arkadaşım Kocaeli'de grafik tasarımcının dik alası var sen önce başvurulara geri dönmeyi öğren, burası ufak yer iki kişiye sorduğun vakit bu piyasada kimin ne olduğunu söylüyor bunu unutma istersen.

ycelozturk

🌱Yeni Üye🌱
sevgili grafiker arkadaşlar ****lere cevap verememekle ciddiyetsizliğin hiç bir alakası yok. bir kaç sitede grafiker aramak için ilan vermiştim ayrıca altına mail ve telefon yazdım diğer sitedeki ilan ve ****lere cevap ve cv leri okurken bu alt mesajlara bakmakda geç kaldım. ayrıca hemen bu şekilde yorum yapmanız beni üzdü. ayrıca hostingden kaynaklanan bir durumdan dolayı yeni sitemiz değil eski site yayındadır. www.abcreklam.com.tr
konuya geç cevap verdiğim için özürdiliyor ve yardımlarınızı bekliyorum

ycelozturk

🌱Yeni Üye🌱
sevgili yazarcizer ve enreklam arkadaşlar ben yazdım gerekçemide belirttim ama sizinde ne kadar ciddi olduğunuz belli olmuştur heralde işe ihtiyacı olan adam mail ilede birşekilde ulaşırdı en azından ****lerimizi takip ediyoruz
bu arada bir grafiker arkadaş ile anlaştık fakat halen daha grafiker kadromuza bir arkadaş daha almaktayız,
birde folyo uygulamacı ve araç kaplama ustası alınacaktır.

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sana Gmail'den iki kere mail atmıştım, cevap falan gelmedi.

İstisnalar varsa tenzih ederek söyliyeyim, bu portalda;

ciddi/güvenilir,
grafik tasarım ve tasarımcının temelde ne olduğunu idrak etmiş,
ehliyet ve liyakate ehemmiyet veren,
merdiven altı paçoz yaklaşımlara pirim vermeyen,
anlaşma yapmadan, yarışma açar gibi, deneme, örnek çalışma falan istemeyen,
üç kuruşa enayi avına çıkmamış
ve iletişim adabını bilen işveren hiç görmedim.

Gördüklerimin çoğunda bu vasıfların hiç biri yok, tümünü taşıyan ise hiç... Rastlayan varsa tekrar tenzih ediyorum.

Son düzenleme:

ycelozturk

🌱Yeni Üye🌱
sevgili yazarçizer kardeşim ben konulara bu şekide yorum yaparken bi hata yapmayım diye birdaha gözden geçiririm oysaki siz ymail değil gmail adresine **** atmışsiniz ( y ) olacaktı hal böyle olunca ****iniz havaya gitmiş
ayrıca işyerimiz körfez kocaeli abc reklam bizi ziyarete gelir bakarsanız hem tanışmış oluruz hemde merdiven altı olup olmadığımıza o zaman karar verirsiniz.
biz ilk ke zgrafiker almıyoruz daha öncede birçok kez ilan verdik sizinde belirttiğiniz gibi örnek çalışmalar,referans, eğitim, tecrübe vb bir çok özellikle ilgili bilgiler talep ettik fakat karşınızdaki grafiker ile verdiği çalışma ve tecrübeyle hiç alakası olmayan bilgilerle karşı karşıya kaldık.
her yiğidin yogurt yemesi farklıdır. biz öncelikle cv alıp arkadaşımıza cv'le toplandıktan sonra döner ve bu süreçte bize uygun bir çalışma arkadaşı bulmuş isek olumlu veya olumsuz döneriz.
firma olarak çalışanın hakkını sonuna kadar veririz (ssk maaş.yemek ve sosyal haklarını)
bizimle çalışan yada çalışacak insanlara asgari ücret vermek gibi bir karekterimiz olmayıp bizimle veya diğer meslektaşlarımızla çalışan emektarları sizin gibi bir üslupla değerlendirmedik (vede enayi yerine koymadık)
yinede görüşleriniz için teşekkürler bu tür duygu ve düşüncelerini paylaşmak isteyen arkadaşımız varsa işyerimizde bir çay içmeye bekler daha ayrıntılı sohbet etme imkanı buluruz

enreklam

🌱Yeni Üye🌱
Yücel bey olumlu yaklaşımınız güzel bu piyasada çalışanların olduğu kadar işverenlerinde bir çok sıkıntısı mevcut sizde haklısınız Kocaelide her yönü ile kendini yetiştirmiş eleman bulmakta problem bunu yönetici olarak çalıştığımdan çok iyi biliyorum zaten iyi ve kaliteli firma sayısıda çok fazla değil ben yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum en azından tavrınız bunu gösteriyor iyi çalışmalar dilerim.

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
"bi hata yapmayım diye birdaha gözden geçiririm"

Tamam, nazik ve iyi niyetlisiniz belki ama öncelikle Türkçeyi doğru kullanarak başlasak?

Sonrasında ise bir hata yapmadığımı belirtmeliyim; yani size gmail adresimden iki kere mail attığımı kasdetmiştim.

Üçüncüsü; web sitenize bakılırsa herhangi bir profosyonellik emaresi görünmüyor. Yenileyecek olsanız bile, öncelikle iyi, doğru ve güzelin ne olduğunu profosyonel bir tasarımcıdan adam akıllı öğrenmeniz gerekir.

Dördüncüsü; işverenin ofisine gidip halleşmeden(bunun türkçesi genellikle havanda su dövmektir) önce e-posta yoluyla çerçeve çizmeyi tercih ederim... Zira söz uçar, yazı kalır:

https://ibrahimerguden.blogspot.com/2011/03/illustratore-dair.html

https://www.grafikerler.net/bir-neo-modernist-manifesto-t100411.html

Şimdi önemli bir sonuca da ulaşmış olalım ve yazımızı gevezelik kategorisinden çıkaralım. Önce yukarıdaki yargıyı tekrarlayayım: Eğer özel kültürel kodlamaları dışarıda tutacak olursak, doğru tasarlanmış bir grafik eserden, hangi segmentte olursa olsun, herkes bir biçimde, iradi ya da gayri iradi olarak bir estetik algılamaya sahip olur. Ancak zaman zaman şöyle bir argüman kulağınıza gelmiştir: “Abi, reçel ambalajımı güzel yapma, benim müşterilerim anlamaz!” Bu, doğru bir kaygı, ancak yanlış bir sorudur ve tamamen kodlamalarla ilgilidir. Aslında kaygı “güzel” ambalajla değil, “pahalı” algılanan ambalajla ilgilidir ve grafik tasarımcının kodlamaları dikkate alarak çözeceği bir sorundur, ambalajı çirkinleştirerek değil.
https://selimtuncer.blogspot.com/2006/11/bir-dergi-ve-bir-karnaval-grafik.html

Zurnanın malum sesi çıkardığı yer işte tam burasıdır. Bu halk sanatı örnekleri yüzyıllar boyunca öyle bir süzgeçten geçerler ki, bu süzgeç sayesinde kendilerini eleştirilerden koruyacak mukavemeti kazanırlar. Tamam, bu sanatlarda formlar ve kalıplar, ‘template’ler gibi fazlaca statiktir ve bireysel katkılara az izin verir, kabul. Ani sıçramalar ve devrimler yaşanmaz, ama bu durum aynı zamanda bir güvence oluşturur.

Bu süzgeç nedir? İnsanın kendisinde ‘a priori’ olarak var olan, Mehmet’in de zaman zaman değindiği sağlam bir sistemdir bu. Altı aylık bir bebekten yetmiş yaşındaki dedeye, okumuşundan cahiline, zengininden fakirine kadar her yaş ve katmandaki insanı etkileyebilen bir havai fişek gösterisine verilen ortak tepkiyi sağlayan insandaki en ilkel şey neyse, odur süzgeç. Bir kusuru vardır, çok ağır çalışır.

https://selimtuncer.blogspot.com/2006/11/laz-mteahhitlerin-yaratt-mimari.html

(Selim Hoca'nın yazıları tabiri caizse hatmedilmeli!)

Son düzenleme:

ycelozturk

🌱Yeni Üye🌱
Bu konuya son mesajımdır.evet kardeşim hep keserle yontuyorsun ağacı birde balta kullansan daha hakkaniyetli olacaktır.
evet iyi niyetli olduğumu kabul ettiyseniz ne mutlu, benim türkçem bu kadar yazdıklarımda anlaşılmayacak bir durum yok zannedersem, **** konusunda birileri herne amaç için olursa olsun bazı adrese **** atarlar ve bu ****in hangi adresten atıldığı değil, doğru adrese atılanı değerlendirilir.ayrıca geriye dönük ****lerimi tekrar gözden geçireceğimi belirteyim.bu arada bir değerlendirme yapmış değiliz.yazıştığımız arkadaşlarımızla görüşmelerimiz devam etmektedir.
internet sitesi konusunu önceki mesajlarımda açıklamış idim.internet sitesini düzenleyen firma kapandığı için bilgilerimiz onlarda kaldı. firma olarak dört ayrı firma ve grafikere çalışma yaptırdık fakat ****le tanıyıp yüz yüze görüşülmeyen grafikerlerden ancak bu kadar iş çıkar, işimiz internet sayfa tasarımı yapmak değill onun için lanet olsun dedim ve amatör elemanımızın yaptığı bu çalışmayı koymak zorunda kaldık. bu konuyu uzatmanın anlamı yok sıkıldım .
yinede iyi yada kötü eleştirilerin için teşekkürler

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu konuya son mesajımdır.evet kardeşim hep keserle yontuyorsun ağacı birde balta kullansan daha hakkaniyetli olacaktır.
evet iyi niyetli olduğumu kabul ettiyseniz ne mutlu, benim türkçem bu kadar yazdıklarımda anlaşılmayacak bir durum yok zannedersem, **** konusunda birileri herne amaç için olursa olsun bazı adrese **** atarlar ve bu ****in hangi adresten atıldığı değil, doğru adrese atılanı değerlendirilir.ayrıca geriye dönük ****lerimi tekrar gözden geçireceğimi belirteyim.bu arada bir değerlendirme yapmış değiliz.yazıştığımız arkadaşlarımızla görüşmelerimiz devam etmektedir.

Hata yapmadım dedim hâlâ anlamadınız, gmail adresimden ymail adresinize yolladım diyorum, hepsi bu.

Ayrıca Türkçe'deki hassasiyetiniz, işinizdeki hassasiyetinize işarettir. Parçadan bütünü gör hesabı...

https://selimtuncer.blogspot.com/2006/04/yorum-db.html

Linkleri muhakkak inceleyiniz, kolay gelsin...

Son düzenleme:

ycelozturk

🌱Yeni Üye🌱
ibrahim sen kendini tenzi et gönderdiğin ****de aynı bizim yazdığımız gibi bir adres var birde link ama açılmayan birde site yukarıda ahkam keserken önce kendi eksiklerini gider yukarıdaki soruların cevabını almak istiyorsan ki beklerim konuşmadan anlayacaksındır öyle bir firma olmadığımızı görmeden bilmeden yorum yapmayın pu piyasanın nasıl olduğunu ben iyi bilirim herkez birbirine bk atar burdan bedava ahkam kesme

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sabrımı taşırmaya kararlısın...

Madem mailim ulaşmamıştı da, günler sonra:

Mon, Mar 28, 2011 at 3:54 PM

"ibrahim kardeşim ****in için teşekkürler fakat gönderilerindeki linkler açılmıyor senin sitende bizim site gibi sorunlu heralde"

bu cevabı nasıl yazabildin birader? Demek ya çözülmesi gereken teknik bir sorunun veya çok ciddi bir dikkat problemin var. Sonrasında sana cevabî nitelikte tekrar bir mail attım ve yine cevap gelmedi; tekrar günler geçmesini mi bekliyorsun yoksa?

Sana ilk mail attığım günlerde web sitem yayındaydı(birde link ama açılmayan birde site dediğin bu herhalde), o sıralar açsaydın pekala görebilirdin. Daha sonra bazı sebeplerden dolayı yayından kaldırdım ve mailinden sonra blogspot adresimi gönderdim işte, hepsi bu.

Ancak Türkiye'de blogspot da bir yasaklanıp bir açıldığından, son gönderdiğim mailde adresimi nasıl açabileceğini de izah etmiştim(hoş, internetle haşır neşir olan çocuklar da biliyor ya artık).

"ibrahim sen kendini tenzi et"

Evet, bedavaya konuşma ve dikkatsizlik meselesinde, seni değil kendimi tenzih(manası için sözlüğe bakıver bir zahmet) etmeye ne hacet... Tekrar tekrar aynı izahları yapmaktan usandım, adeta konuştukça bizleri doğrulamaya devam ediyorsunuz. Ahkamlarımı ve Selim Hoca'nın yazılarını iyi okuyup istifade etmeye bak, zira bizler zaten tereciyiz.

Son düzenleme: