Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker ve baski elemani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tntrus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ukrayna nin Kiev sehrinde acilacak olan copycenter e daha once benzer iste calismis deneyimli bay veya bayan elemanlar alinacaktir.

Isin tanimi:
-Kopyalama ve baski makinalari (printer plotter vb )kullanabilen ve bunlari kullanacak operatorleri i$e gore yonlendirip gerekirse egitebilecek isin daha ziyada yapilmasini takip edebilecek,kartvizit ,brosur vb calismalari yapabilecek aktif arkadasa ihtiyacimiz var.
-Fotokopi ve baski makinalarinin bakim ve servisini yapabilecek teknik eleman.
ekipmanlarin bakimindan sorumlu olup ayni zamanda baski ve cogaltma islerinede bakacaktir.ekipmanlar agirlikli canon olacaktir.

Genel kosullar : isyeri yurtdisi olup gelen kisi resmi olarak calisacak olup isyerine yakin daire verilecektir yurtdisinda calistigi sureyi kullanarak askerligi 1 ay bedelli yapma imkanida vardir ucret min.1300 usd olup kisinin ozelliklerine gore gorusulup daha ustu ve prim de olabilir.

ilgilenen arkadaslar bana ******* veya ************* adresinden veya forumdan ulasabilir.

Erkan Saritas

Moderatör tarafında düzenlendi:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programlar ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

diablo2323ist

🌱Yeni Üye🌱
Iyi çalışmalar eylül ayının ortalarında benim grafikerlik kursum bitmecektir.ve photoshop,coreldraw,freehand,illistrator programlarına hakimim ve ayrıca indesign,quarkexpress programlarınıda göreceğim fakat sadece kurs deneyimim bulunmaktadır.eger sizlere uygun görülürsem seve seve kalıcı olmayı isterim.bu mesleği kalıcı bir meslek olmasını dilediğim için seçtim.sizlerin güveni ile bu işi başarabileceğime inanmaktayım.msjınızı bekliyorum.sizinle çalışmayı çok isterim saygılarımla

fatihfatih

🌱Yeni Üye🌱
corel photoshop ve diger tasarım prog larına hakımım

demir-fe

🌱Yeni Üye🌱
slm
3 yıldır dijital baskıda çalışıyorum
roland makine plottur kesim dijital baskı makinası kullanıyorum
ayrıca photodhop,corel freehand kullanıyorum
ilgilenirseni sevinirim şuandada çalışıyorum

tunaa

🌱Yeni Üye🌱
hem grafik programlarına hakimim hem de baskı işini iyi yapıyorum ******************

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar iletişim bilgileri verilen her mesaj siliniyor lütfen iletişim bilgilerinizi vermeyiniz. Kurallarımıza aykırı.!

erdinc-x

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm 6 yıldır sektördeyim infinitisinden mimakisinden mutoh undan tut gandisine vuteğine kadar bütün makineleri kullandım iş baskıysa ulaş bana

graphicshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teklifle ilgileniyorum.P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşabilirsiniz.

tntrus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar genel pıyasa durumundan dolayı su an eleman arastırmasına ara verdık onumuzdekı donemde tekrar buradan gundeme gelecektır ılgınıze tesekkurler,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...