Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker & Web Arayüz Tasarımı ile ilgili İş Arıyorum

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Merhaba,

2008 Yılında Bilge ADAM'da Grafik & Web Tasarım eğitimimi aldım,eğitimimin hemen sonrasında Beşiktaş'ta bir reklam ajansında çalışmaya başladım.
Çalıştığım süreç içerisinde Web Arayüz Tasarımları olmak üzere Katalog,Broşür,Afiş,Kurumsal Kimlik,Logo vb... çalışmalarımda oldu.Şu anda işsizim ve yukarıda belirttiğim,bilgi dahilimde olan GRAFİK & WEB ARAYÜZ Tasarımı alanında bir iş aramaktayım...

Birldiğim Programlar:

* Photoshop
* Illustrator
* Freehand
* Dreamweaver
* Flash
* Fıreworks
* Indesıng

Not: Aralarında tasarım amaçlı en çok kullandığım ve pratik dahilimde olan Programlar (Photoshop ve Illustrator) dür.

İlgililere Duyurulur...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

safakofset

🌱Yeni Üye🌱
Aydın'ın söke ilçesinde hizmet veren şirketimize eleman alımı yapılacaktır. Düşünürseniz CV'nizi safakofset@hotmail.com adresine göndermeniz rica olunur. İyi günler

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için şu an için bir işe girdim Tekrardan teşekkürler.

yagmur1987

🌱Yeni Üye🌱
İlanınız güncel ise Şişhanedeki Tanıtım ve organizasyon firması için lütfen
silem_20@hotmail.com adresine cvnizi, örnek işlerinizi ve şartlarınızı belirten mail göndermenizi rica ediyoruz.

by_murat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba

pendikte yeni kurulan medya ve reklam ajansımıza tasarım yönü zengin grafiker alınacaktır.

cv ve portfolyo göndermenizi rica ederim

murat@demirkolbasim.com

yagmur1987

🌱Yeni Üye🌱
Şişhane bulunan Yayın Tanıtım ve Organizasyon Şirketi olarak grafik tasarımcı aramaktayız.

silem_20@hotmail.com
Yukarıda belirtmiş olduğum mail adresine Cv'nızı,Örnek Çalışmalarınızı ve Şartlarınızı gönderebilirmisiniz?
Hemen dönerseniz seviniriz.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Hepinize çok Teşekkür ediyorum ama şu an çalışıyorum,iş buldum.Belirtmiştim aslında bir kaç mesaj önce dikkatini çekmedi sanırsam:) İlginize tekrardan teşekkürler.Freelance çalışmak isterseniz Size 4 Kişilik grafik tasarımcı ve 1 yazlımcımız ile yardımcı olmak isteriz.Tekrardan ilginize teşekkür eder saygılarımı sunarım.