Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker, web - İstanbul

BERİVAN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafiker, web

Aranan Şehir: İstanbul

Program/Seviye: Photohop(iyi)
Freehand(iyi)
illustrator(orta)
Dreamweaver(başlangıç)
Flash(başlangıç)

İş deneyimi ve içeriği:

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu:

Medeni Hali:

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Çukurova üniversitesi Resim öğretmenliği heykel grafik resim ana sanat alanlarından mezunum...Ağustos sonunda bitecek olan web tasarım eğitimim devam etmektedir.Web,Flash ve after effect konusunda kendimi geliştirmeyi ve animasyonla uğraşmayı animasyon tasarımlar, işler, çalışmalar yapmayı çok istiyorum, tasarım programlarının hiç birinde problem yaşamıyorum yaşasamda çok çabuk çözebiliyorum araştırarak. Eğer uygun görürseniz görüşmek isterim....4 senedir istanbulda yaşıyorum, 2 sene masaüstü yayıncılık üzerine grafikerlik yaptım ve son 1,5 senedir de resim öğretmenliği yapmaktayım.Eski işim olan tasarım dünyasını özlediğim için tekrar grafikerliğe geri dönmek arzumdan dolayı iş yerimle bağımı kopartma kararı aldım. .Üstleriminde yönergeleriyle ve araştırmacı-çabuk öğrenebilen kişiliğimle başarılı olabileceğime inanıyorum.

E-posta: berivanseydan@gmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

demoscopy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sultanahmet-cağaloğlu'nda dijital baskı merkeziyiz. cv'nizi ve çalışma örneklerinizi göndermek isterseniz adresimiz; demoscopy@gmail.com

Sedef Digital

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fotokito.com
Foto kitap tasarım ve pazarlamasında görev alacak sürücü ehliyeti olan bayan çalışma arkadaşları arıyoruz.
info@fotokito.com veya 212 6700692 irtibat kurabilirsiniz.

İşyeri İkitelli organize sanayi bölgesi Başakşehir.

BERİVAN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza fakat web tasarım, flash ve animasyon konusunda gelişebileceğim yada masaüstü yayıncılıkla ilgili bir ilandır bu...

İlan günceldir...

BERİVAN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlan günceldir ve beşiktaşa yakın civardaki teklifler değerlendirilecektir.

ethemmatbaa

🌱Yeni Üye🌱
bahçelievler soğanlı meydan ethemmatbaa - dijital
0532 442 73 74
0541 403 12 21
0212 557 12 21

tanerrraktas

🌱Yeni Üye🌱
Ankara' daki dershanemiz ve yayın evimiz için grafiker alacağız. İlgilenirseniz 05425518040

exmoda dijital

🌱Yeni Üye🌱
selam tekstilde tasarım yapabilirmisn kopyala yapışyır mmantıgı kendinden birşeylerde katabilirsin istersen görüşebiliriz 0535 848 22 71