Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafikerler.net ailesinin kıymetini bilin lütfen...

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Aile diyorum çünkü 2008 yılında üyesi olduğum bu sitede gördüğüm, yaşadığım, paylaştığım şeyler bana bir sitenin üyeliği sıfatından çok daha öte bir anlam kazandırmıştı.

Günün neredeyse her saati, hemen her konuda olabildiğince fazla üyenin katılım gösterdiği paylaşım, sohbet, tartışma, eleştiri vb. birçok faaliyetin etkin ve olumlu bir şekilde yürütüldüğü bir site. Yönetim ve uygulamadaki özgün farklılığı benzeri tüm blog ve forum sitelerini açık ara farkla geçer vaziyette idi.

Temel prensipleri çoklu ve etkili fayda esasına dayanan, bilgiyi paylaşmanın verdiği haz ve coşku ile ve hatta yarışırcasına yorumların aktığı bir site. İsminde "Grafik" kelimesi geçen tüm sitelerden daha etkin, aktif, özgün, prensipli bir site. Grafik ve benzeri mesleklerin neredeyse tüm detaylarının bulunduğu, ihtiyaç duyulan birçok dosyanın kolayca erişilebileceği, tüm sorunların özgürce tartışılabileceği, usta-çırak ilişkisine dayanan bilgi paylaşımlarının, yapıldığı, öğrencilerin ve amatörlerin hızlıca öğrenebileceği ayrıntılı derslerin paylaşıldığı, site üyelerinin çeşitli mekanlarda biraraya geldiği bir dernek, bir topluluk, BİR AİLE.

15 yıl önce böyle bir kaynak olsaydı, gecemi gündüzüme katıp saatlerce deneme yanılma yöntemi ile bulmaya ve öğrenmeye çalıştığım tüm bilgileri belki de 1 günde bu siteden alabilirdim. Ama mesleğimizi öğrenmenin hiç bitmeyeceği bir niteliğe sahip. Hala öğreniyorum.

Son 2 yılda özel iş hayatımın verdiği imkansızlıklar nedeniyle bu siteye aktif bir şekilde katılım gösterememiştim. Geçtiğimiz 10 gün paylaşımları dikkatle takip ettim ve gözlemlerimi paylaşıyorum. Bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlara derim ki; bu sitenin kıymetini bilin. Mesleğinize dair her bilgiye ulaşabileceğiniz bu platformda vaktinizi öğretmek ve öğrenmek, faydalı olmak dışında gereksiz şeylerle harcamayın. Her paylaşım bir fayda sağlamalı. Paylaşım arttıkça bu ailenin sıcaklığını hissedeceksiniz.

Grafikerler.net, bilgi ve paylaşımda lebi derya, kullanın, tüketin, tükettirin.

Saygılarımla...

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Geçtiğimiz 10 gün paylaşımları dikkatle takip ettim ve gözlemlerimi paylaşıyorum. Bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlara derim ki; bu sitenin kıymetini bilin. Mesleğinize dair her bilgiye ulaşabileceğiniz bu platformda vaktinizi öğretmek ve öğrenmek, faydalı olmak dışında gereksiz şeylerle harcamayın. Her paylaşım bir fayda sağlamalı. Paylaşım arttıkça bu ailenin sıcaklığını hissedeceksiniz.

Grafikerler.net, bilgi ve paylaşımda lebi derya, kullanın, tüketin, tükettirin.

Saygılarımla...

Abicim herşeyi güzel hoş demişsin de şu bolt kısmına takıldım mazur gör :angel:
Forumu sürekli konferans modunda tutmaya gerek yok diye düşnüyorum arada geyik yapmanın üyeleri gergin iş ortamından sıyırıp biraz olsun rahatlatma babında faydalı olacağı kanaatindeyim :wink:

Sonuç olarak ağzına sağlık hemfikiriz...

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Abicim herşeyi güzel hoş demişsin de şu bolt kısmına takıldım mazur gör :angel:
Forumu sürekli konferans modunda tutmaya gerek yok diye düşnüyorum arada geyik yapmanın üyeleri gergin iş ortamından sıyırıp biraz olsun rahatlatma babında faydalı olacağı kanaatindeyim :wink:

Sonuç olarak ağzına sağlık hemfikiriz...

Elbette olmalı. Medrese ortamı değil burası tabi ki:). Fakat şöyle değerlendirelim. Grafikerler.net isminde bir sitenin öncelikli amacı ne olabilir sizce? Bu mesleğe vakıf insanların "sadece" gerginliklerini atabileceği, geyik yapabileceği bir ortam mıdır? Bence değil. Kaldı ki site içinde gülebileceğimiz, gerginliğimizi atabileceğimiz başlıklar da bulunmakta. Sap ile samanı ayırabiliyorsak, mesele yok...

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Elbette olmalı. Medrese ortamı değil burası tabi ki:). Fakat şöyle değerlendirelim. Grafikerler.net isminde bir sitenin öncelikli amacı ne olabilir sizce? Bu mesleğe vakıf insanların "sadece" gerginliklerini atabileceği, geyik yapabileceği bir ortam mıdır? Bence değil. Kaldı ki site içinde gülebileceğimiz, gerginliğimizi atabileceğimiz başlıklar da bulunmakta. Sap ile samanı ayırabiliyorsak, mesele yok...

Yahu şenlik alanına çevirelim demiyorum tabiki, zaten genel bakıldığında ciddiyettten uzak bir forum olduğu söylenemez. He şu olabilir samimiyet içeren mesajlar veya konular size belki ciddiyetten uzak izlenimi vermiş olabilir bana kalırsa bu da kişisel bir durumdur. Sonuç olarak dediğiniz üzre kantarın topuzunu kaçırmamakta fayda var :smile: