Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafikerlik eğitimi hakkında

guuggu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese merhaba ,

Cevabına acilen ihtiyaç duyduğum birkaç sorum var, ilgilenecek arkadaşlara şimdiden çok müteşekkirim :))).

1-Bu işe gerçekten yeteneğim var.Fakat hiçbir şekilde tasarım veya çizim eğitimi almadım.Önümüzdeki özel yetenek sınavlarına en iyi nasıl hazırlanabilirim ?Kitap cd kurs vs.En iyi yol hangisi ?Ne tavsiye edersiniz?

2-Özel yetenek sınavına girmek için önce o üniversitenin güz.san.böl. üne ön kayıt yaptırmam mı gerekiyor ?.

3-Tercih formunda seçtiğim bütün ünv lerin özel yetenek sınavlarına ayrı ayrı girecek miyim ?.Yani ilkini kazanamadıysam diğerlerine de sırayla kazanana kadar girecek miyim ?.Nasıl olacak ?

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Ben birinici soruya cevap vereyim...Digerlerine umarim cevap verenler olur.
Hergün, en az, bir bucuk saatini desen çizmeye harciyorsun...
ilk baslarda önüne kul tablasi, tuzluk, makas, pergel gibi seyler koy bunlari çiz,
sonra anneni oturt saldalye, kardesini, arkadasini ama hergün çiz...
Bir desen kursuna gidecek paran yoksa, çizdiklerini scan et bana mail at. not yaz mailnimi göndereyim. Ben sana olmus, olmamis, olacak, ölçü budur, sunu ögren , söyle çizeceksin derim...Sen kimsin kardesim diyebilirsin.Bu siteyi biraz dolasirsan hakkimda fikir edinebilirsin.
Burada, senin yazdigin gibi bir çok nasil grafiker olacagim mailleri var, senin nasil ocagini kesfetmen beni çok mutlu etti. Dogru yoldasin. Seni tebrik ederim...
Sevgiler
Nüket Hotalı

Karaca Serin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gugu, bu işe yeteneğin olduğunu nerden biliyon?

Çalışarah hazırlanabilin..
Nuket perim katılıyorum

guuggu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben birinici soruya cevap vereyim...Digerlerine umarim cevap verenler olur.
Hergün, en az, bir bucuk saatini desen çizmeye harciyorsun...
ilk baslarda önüne kul tablasi, tuzluk, makas, pergel gibi seyler koy bunlari çiz,
sonra anneni oturt saldalye, kardesini, arkadasini ama hergün çiz...
Bir desen kursuna gidecek paran yoksa, çizdiklerini scan et bana mail at. not yaz mailnimi göndereyim. Ben sana olmus, olmamis, olacak, ölçü budur, sunu ögren , söyle çizeceksin derim...Sen kimsin kardesim diyebilirsin.Bu siteyi biraz dolasirsan hakkimda fikir edinebilirsin.
Burada, senin yazdigin gibi bir çok nasil grafiker olacagim mailleri var, senin nasil ocagini kesfetmen beni çok mutlu etti. Dogru yoldasin. Seni tebrik ederim...
Sevgiler
Nüket Hotalı

nucat kardeşim ilgine ve yardım isteğine minnettarım.Gerektiğinde başvuracağımdan şüphen olmasın:))

guuggu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gugu, bu işe yeteneğin olduğunu nerden biliyon?

Çalışarah hazırlanabilin..
Nuket perim katılıyorum

Şöyle söyleyeyim, öss ye lise de dahil üç yıl "hukuk" niyetiyle hazırlandım.Kısmette işletme varmış.Öncelikle iki yıllık ing hazırlık ve peşine iki yıl devam edip binbir vukuatla bıraktığım işletme bölümü eziyetlerinden sonra hala bir boşluk içersinde yuvarlanırken; eh nihayet, küçüklüğümden beri gerek rastgele resim çizimlerimde, gerekse ilgim olarak gözümün içine giren ama benim görmemekte direttiğim ve çürümeye terkettiğim bu yeteneğimi gör-düm.