Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafikerlik mi? Asla

baturbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafikerlikte 6. yılım tüm basılı yayınlarda (dergi,gazete,katalog,el ilanı v.b) tecrübem var hangi iş yerine girdiysem ya paramı alamadım ya sigortam ödenmedi ya bilmediğim şeyler yaptırılmaya çalışıldı bilmiyorum diyince sen nasıl bilgisayarcısın dendi grafikerliği pc hakkında herşeyi bilen bir insan topluluğu ile aynı havayı solduğumdan nefret ediyorum. Grafiker olmak isteyen arkadaşlar ya yol yakınken vazgeçin yada bilgisayarın herşeyını öğrenin sesimi duyurabileceiğim en iyi yer burası ya grafikerliği öğrensin bu ülke yada yapmayın kardeşim daha fazla grafikere gerek yok bu ülkede ... allah akıl fikir versin insanlara ben artık yapmıyorum bu işi lanet olsun grafiker olduğum güne siz iş veren kendini bişey sanan insanlar lütfen bildiğiniz işi yapın... bilmiyorsanız yapmayın bu reklamcalığı falan milletin emeği ile başkasına artislik yapmayın yiyosa kendınız yapın tasarımlarınızı

Benzer konular

prozium

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üniversite okuyun. grafiker değil grafik tasarımcı olun.

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğin hakkını vermeyene binlerce kez yazıklar olsun, biz değil emek tacirleri diyorum artık yerindibine girin. bir şeyden anlamayıp bilmiş rolü yapanlar sıfırsınız, hakkımızı verinnnnnnnnnn.....!

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
adam haklı Oturunda Dinleyin. Sen Anlat Tecrübelerinden yararlanmak isteriz.

bu arada ben grafiker olarak işime hep sanat gözüküyle baktım parayı hem birinci planda tuttum.

hep işimi sevdim. ama kimseye minnet etmedim. çok derdi tasası konusu oldumu çekiyorum resti.

umrumda olmaz. aç kalırım ama kendimi ezdirmem grafikerlik konusunda.

işimi yapar geçerim.

baturbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üniversiteyi okudum biratensi bilge adam olmak üzere 4 tane sertifikam birtane diplomam 2 tane seminer sertifikam var para belki benim ilk tercihim değil ama olay parada değil belki piyasadaki çoğu grafikerden iyiyim gerçi türkiyedeki grafikerlik nedir ben hala çözemedim ama neyse tecrubem sertifikalarım diplomam var ama işsizim iş olmadığından değil işi bilen adam olmadığında müşteriyi bağlayıp işi başkasına yaptırıp baskıyı başkasına yaptırıp ben reklam ajansıyım dien adam cok olduğu için işsizim ya grafiker arkadaşlar sizden rica ediyorum böyle insanlardan uzak durun türkiyede tasarımcı olmak çok zor ... saygılar