Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafikerlik

eksen236

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar şişlide gayet iyi bir kursta grafik öğretmenliği yapıyorum. isteyen arkadaşlara özel grafik dersleri verebilirim. bu işi yapanlar genelde saat ücretli yapıyolar ve ders saatleri bitince eğitimde bitiyo. ben öğretme garantili ders veriyorum. yani saat filan önemli değil. siz öğrenene kadar derslerimiz devam ediyo. ilgilenen arkadaşlarım özelden mesaj atabilirler. iyi çalışmalar...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok özür dilerim alakasız olacak belki ama, hem grafiker hem öğretmenlik vasfınız var ve siz hele ki grafikerlik gibi açık bir denizde öğretme garantisi nasıl veriyorsunuz? sınır nedir? ve neye göre öğrenmiş veya henüz oğrenmemiş kararını vererek kursu sonlandıracaksınız ? affınıza sığınarak soruyorum aydınlatırsanız sevinirim hocam. saygılar

eksen236

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açıkhava reklamcılığı grafikerliği
matbaa grafikerliği ( baskıöncesi ve sonrası )
tekstil grafikerliği

grafik eğitimi alan arkadaşlara bu üç sektörde kullanabilecekleri ve kendilerine iş bulabilecekleri kadar eğitim veriyoruz. ayrıca bazen bizde referans olarak tanıdık işyerlerinde staj yapmalarını sağlıyoruz. sayın meslektaşım sizde bilirsiniz ki grafikerlik kitaptan öğrenilecek yada anlatılarak öğrenilecek bir meslek değildir. biz eğitimin teori bölümüyle pek ilgilenmiyoruz. daha çok pratik uygulamalarla kursu tamamlamaya çalışıyoruz. gelelim grafikerliğin sınırına. 15 yıllık grafikerim.10 yıllık eğitmenim. istanbulda yaşıyorum ve birçok ulusal firmaya iş yaptım. bir çok grafiker yetiştirdim. bir çokğu öğrendikleriyle para kazanıyo. ne eskilerden nede yenilerden hiç bir grafiker grafikerliğin bir sınırı olduğunu iddaa etmiyo. etmeleride anlamsız olur zaten. sizinde dediğiniz gibi bu büyük bir deniz. karşıya yüzmek değildir önemli olan. her dalgasını tanıyabilmektir. sorduğunuz soru için teşekkür eder başarılar dilerim. iyi çalışmalar...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
açıkhava reklamcılığı grafikerliği
matbaa grafikerliği ( baskıöncesi ve sonrası )
tekstil grafikerliği

grafik eğitimi alan arkadaşlara bu üç sektörde kullanabilecekleri ve kendilerine iş bulabilecekleri kadar eğitim veriyoruz. ayrıca bazen bizde referans olarak tanıdık işyerlerinde staj yapmalarını sağlıyoruz. sayın meslektaşım sizde bilirsiniz ki grafikerlik kitaptan öğrenilecek yada anlatılarak öğrenilecek bir meslek değildir. biz eğitimin teori bölümüyle pek ilgilenmiyoruz. daha çok pratik uygulamalarla kursu tamamlamaya çalışıyoruz. gelelim grafikerliğin sınırına. 15 yıllık grafikerim.10 yıllık eğitmenim. istanbulda yaşıyorum ve birçok ulusal firmaya iş yaptım. bir çok grafiker yetiştirdim. bir çokğu öğrendikleriyle para kazanıyo. ne eskilerden nede yenilerden hiç bir grafiker grafikerliğin bir sınırı olduğunu iddaa etmiyo. etmeleride anlamsız olur zaten. sizinde dediğiniz gibi bu büyük bir deniz. karşıya yüzmek değildir önemli olan. her dalgasını tanıyabilmektir. sorduğunuz soru için teşekkür eder başarılar dilerim. iyi çalışmalar...

verdiğiniz cevap için ben teşekür ederim hocam.. ama öğrenene kadar denildiğinde biraz suistimale açık ve kesin olmayan bir yöntem olarak algılanıyor sanırım. ortada o kadar çok öğrendiğini sanan grafiker! var ki neyi kimin ne kadar öğrendiği ve öğrettiği artık çok fazla muamma haline geldi.. bende size eğitimlerinizde ve iş hayatınızda başarılar diliyorum.

eksen236

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. sizede başarılar...