Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Granit firması logo çalışmalarım

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaşlar öneri ve eleştirileriniz benim için değerlidir.
Müşterinin tek isteği LEO yazısının ön planda olması o yüzden çift renk yaptım logotype'yi.

Son düzenleme:

Benzer konular

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende 2.çalışmayı beğendim emeğinize sağlık

krallls42

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende ikinci çalışmanızı beğendim ellerinize sağlık

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
2. çalışma martin:)
aslında şimdi seni eleştirmeyi çok isterdim ama eleştirecek bir yer bulamadım.
Tebrikler

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eleştirilere açığım hunterboy. :D:D:D

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
gönlüm 2. çalışmadan yana ama 1. çalışmadı üstte duran logoda hoşuma gitti eline sağlık :) ben beğendim

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. logo guzel renklı olmasından dolayı sanırım hoş gelmedı. belkı onu 2 renge dusurursen daha guzel olacak

firatnir

🌱Yeni Üye🌱
2. logoda ''L'' harfini uzattığın gibi en sonda ''S'' harfinide uzatırsan bence daha hoş durabilir.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1. logo guzel renklı olmasından dolayı sanırım hoş gelmedı. belkı onu 2 renge dusurursen daha guzel olacak

Teşekkürler. Aynı renklerin açığından yaptım logotype'nin daha göze batması için. Önerini dikkate alıp bir de öyle deneyeceğim Selim. :D

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
2. çalışma diyorum bende eline sağlık.

OzgurDemir

🌱Yeni Üye🌱
'' Leo Stones ''

trademark icin belki bi kac tas gibi bloklardan olusan birsey kullanabilirsin ve bu yazidada tekrar edebilir...

ayrica italat ve ticaret bla bla yazisi ile asil yazinin arasinda cok buyukluk farki war ..

ayrica renk konusundada mavi ile kirmizidansa , iki ana renktense birbirini tamamlayici iki rengi kullan yada pastel tonlari olabilir... yada illustratorun earth tones u war ordaki renklere bi goz at derim....

basarilar...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
'' Leo Stones ''

trademark icin belki bi kac tas gibi bloklardan olusan birsey kullanabilirsin ve bu yazidada tekrar edebilir...

ayrica italat ve ticaret bla bla yazisi ile asil yazinin arasinda cok buyukluk farki war ..

ayrica renk konusundada mavi ile kirmizidansa , iki ana renktense birbirini tamamlayici iki rengi kullan yada pastel tonlari olabilir... yada illustratorun earth tones u war ordaki renklere bi goz at derim....

basarilar...

İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim.

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık martin78.
Çalışmalardan 2.si daha güzel olmuş. Fakat LEO kelimesi ön planda olacaksa bence o kelimeyi kalın yap STONES kısmını ise aynı karekterin ince versiyonu ile. Arada boşluk bırakmana ve renk değişimi yapmana gerek kalmayacaktır. İlla ki renk değişimi olsun diyorsan da. Siyah ve açık gri kullanabilirsin. LEO kısmına uygulayacağın renk açık griye uyarsa STONES kısmını gri yap güzel olacaktır :) Demek istediğim bu. Umarım anlatabilmişimdir :).