Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gsf hazırlık için hangi kursa gitmeli???

makbulecelik34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar ben burada daha yeniyim.. ben gsf grafik bölümüne gitmek istiyorum fakat düz lise mezunuyum. bunu için sınava hazırlık kursuna gitmeye ihtiyacım var ama asıl sorun hangi kursa gitmeliyim araştırıyorum ama araştırdıkça kafam karışıo bide fiyatlar uçuk yhaa aylık 40 saatlik ders için 360 falan istiolar bana yardımcı olrsanız sevinirim hee bide ist avrupa yakasında oturuyorum::))

Benzer konular

GRAFIKING

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar ben burada daha yeniyim.. ben gsf grafik bölümüne gitmek istiyorum fakat düz lise mezunuyum. bunu için sınava hazırlık kursuna gitmeye ihtiyacım var ama asıl sorun hangi kursa gitmeliyim araştırıyorum ama araştırdıkça kafam karışıo bide fiyatlar uçuk yhaa aylık 40 saatlik ders için 360 falan istiolar bana yardımcı olrsanız sevinirim hee bide ist avrupa yakasında oturuyorum::))

okumak istediğin okulun hocalarından ders al derim ben.
360 bence gayet iyi bir rakam.. ben 8 yıl once gsf icin kursa 200 ytl verdim aylık.. bir de tavsiyem muzelere gidip ordaki heykelleri calıs.. ist da ki muzede otur skecler çiz.. onlar insana cok sey katıyor..

sağlıcakla kal

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence evde kendini geliştirmek için anneni veya babanı çiz kardeşlerini oturt zaten günden güne daha ii olmaya başlarsın çzidiklerinin içinde en beğendiklerini üniversiteye götür hocalara göster. onlar sana yorum yaparlar yanlışını gösterirler.tabi bi önceki arkadasında söyledikleri doğru.heykelerri çizmek te iyidir.kurslarda ilk ne çizdiriler TORS.bizim en yakın ve en acımasız dostumuzdu.başarılar sana

aligsf

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben yeni katıldım. Güzel sanatlar da grafik bölümünde okuyorum.Kursa gitmek önemli tabi ama en önemlisi çalışmak, çizimle ilgili kaynaklar da var bunlardan da faydalanabilirsiniz...