Firmanın kurumsal rengi yoktur.Renk alternatifleri denenebilir.Eleştirel yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
bence aralarında en iyisi 3uncu olmus.
renk konusunda ben olsam daha kuvvetli renkler kullanırdım mesela guleçler yazısını lavicert yapardım. benim fikrimce
ellerine saglık
bence 3 hoş duruyo
neden 3 logoda ısrarla aynı rengi seçtin çok mat kalmış...ilk ikisi logo bazında değerlendiremiyorum çinkü sırt sırta bakmış 2 tane ''g'' harfi 3.olacak büyük ihtimal
Nasıl alternatif? Renk mi? Font mu?Açıkçası benim ne renkler nede font hoşuma gitti. Gıda sektörü olunca biraz daha esnek ve yumuşak bir font iyi duru diye düşünüyorum. Renklerde öyle. 3 çalışmada yeterli gözükmüyor. Alternatif çalışmalar denemelisiniz.
Kolay gelsin
sanırım tasarımına bedel biçilmeyen sadece kağıdından baskısından kazanalım düşüncesiyle aceleyle yapılmış bir çalışma... yanı "logo mu logo, al sana logo" gibi . . . biz grafikerlerin canını sıkan işlerden . . . eline sağlık. bazen böyle işler gelir ama bence siteye yüklemeye değmez bu tarz logolar . . .
sanırım tasarımına bedel biçilmeyen sadece kağıdından baskısından kazanalım düşüncesiyle aceleyle yapılmış bir çalışma... yanı "logo mu logo, al sana logo" gibi . . . biz grafikerlerin canını sıkan işlerden . . . eline sağlık. bazen böyle işler gelir ama bence siteye yüklemeye değmez bu tarz logolar . . .