Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gülen Çiçekçilik ( Kartvizit )

bureyd

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopta vektörlerle yaptım. ufak renk hataları var onları düzelteceğim. sizce nasıl olmuş?:sweating:
burakkartvizit.jpg

Benzer konular

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
o desenler ile kartvizitin yarısını doldurmak yerine
sağ ya da sol tarafa diklemesine koyman daha ideal olacaktır

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence çiçeklerin birini %100 magenta diğerini %10-15 magenta yap.
adresin üstündeki çizgiyi incelt.
Emeğe Saygı...

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çiçek desenlerinden yapmış olduğunuz kartvizit çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
bence çok tatlı bir kartvizit olmuş
emeğine sağlık başarılar:wink:

anema

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğinize sağlık,
çiçekler farklı renklerde olsa ve farklı brushlar kullanılsa nasıl olur?

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben beğendim emeğinize sağlık çiçekler dikeyde olabilir... Renklerde uyumlu.

bureyd

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için çok teşekkür ederim. fikirlerimin netleşmesine çok yardımcı oldu.
anema'nın dediğini düşündüm ama sade olmasını istiyoruz farklı renkler bizi yoracaktı :)

renklerden sadece fontlarda %100 magenta kullandım ve çiçeklerin sağ yada solda durması daha mantıklı geldi. sonuç olarak bu ortaya çıktı :smile:
ilkçalışma ve yorumlarınız sonucu ortaya çıkan çalışma..

burakkartvizit2r.jpg

burakkartvizit.jpg

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
işte budur...
1 numara diyorum ben
kolay gelsin

anema

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için çok teşekkür ederim. fikirlerimin netleşmesine çok yardımcı oldu.
anema'nın dediğini düşündüm ama sade olmasını istiyoruz farklı renkler bizi yoracaktı :)

renklerden sadece fontlarda %100 magenta kullandım ve çiçeklerin sağ yada solda durması daha mantıklı geldi. sonuç olarak bu ortaya çıktı :smile:

burakkartvizit2r.jpg

burakkartvizit.jpg

işte şimdi tamam diyebilirim emeğine sağlık:wink:

anema

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birincideki brush değil sanırım.
photo impactde işine yarayacak çicekler var..
bide onlara bak istersen kolay gelsin.:smile:

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟

burakkartvizit2r.jpg

Bu biraz daha iyi olmuş. Ben derim ki fontlarda da biraz değişikli olsa. Yani çiçekler in süsünü bozuyor gibi geldi bana. Başarılar dilerim.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
eleştirileri dikkate alman, polemiğe girmemen, en az çalışman kadar güzel bir davranış eline sağlık

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tekrar merhaba bureyd.
Bak senin için acele, fikir olması açısından bir şeyler yapmaya çalıştım :). Bakalım beğenecek misin? Yanlış anlaşılmasın, sadece arkadaşımıza fikir olması açısından yaptım.
Biraz daha özenilirse güzel şeyler çıkabilir. Şimdilik bir şeyler karalamaya çalıştım. Senin görselini kullandım, bu yüzden birazcık bozulmalar oldu.
kartvizitrnek.jpg

Adres biraz daha küçük yazılabilir. Organizasyon yazısının altına çok silik bir çizgi çekilebilir. Çalışmalardaki çizgi saygınlık göstergesidir. Başarılar dilerim :)

bureyd

🌱Yeni Üye🌱
Atlanturk' Alıntı:
Bu biraz daha iyi olmuş. Ben derim ki fontlarda da biraz değişikli olsa. Yani çiçekler in süsünü bozuyor gibi geldi bana. Başarılar dilerim.

Fontlar konusunda biraz kısırım ve araştırmayada vakit bulamadım. Biraz araştırma yapsam iyi olacak :)

Yaptığın çalışma çok daha hareketli olmuş eline sağlık. fakat isim biraz küçük olmuş. Senin fikrinle fontları biraz değiştireceğim.

teşekkürler.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok kalabalık olmuş daha sadee olabilir ve bence logo rengini kullanma diğer ksıımlarda logo ön planda olmalı boğulmuş kaybolmuş çiçeklerin arasında firma logosu

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynen bende çok beğendim emeğine sağlık...

masey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sağ taraftaki desen abartılı hava katmış onun yerinde soldaki desenin sol kısmından yukarıya doğru ordantılı bir desen oluştursaymışsın tabiki aynı renkte belki o kadar karışık göstermezdi ayrıca isim kısmı kartvizitten oldukça bağlantısız olmuş farklı yazı karakteri kullanırsan daha şık bir yazı tipi kartvizite tam oturuacağına inanıyorum başarılı çalışmalarının devamını diliyorum...