Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Heves kırmak için söylemiyorum ama daha profesyonel bir çalışma yapılabilirdi. Zemin + Gülşen + hafif efektli yazılar. Albenisi olmadan sade bir konser afişi.
Renkler çok zıt, gülşenin üzerindeki renkle zıtlık taşımayacak bir renk kullan, ayrıca gülşen'in dekupesi çok kötü duruyor keskinlikleri yumuşatırsan tamamdır.
arka plan çok fazla boğmuş bu sıkıntıyo gülsenin fotosunun tam önüne yada üzerine spot beyaz ışık atarak kurtarabilirsin. yazı fontunu da light font kullanmanı ve beyaz glow suz olarak ayarlarsan sanırım daha iyi gözükecektir..
arkadaslar yorumum tamamen meraktandır. kalp kırıcı olarak ayarlamayın kafanızda. Tasarım herkese göre değişir.Herkesın zevklerıyle görduklerı begendıklerı aynı olamaz.sizinkiler ise sadece yorum oyle degılmı? Yoksa dogru yol bu! işte bunu yap ben prof um mu dıyerek yonlendırıorsunuz eser cıkaranı bılemıyorum. Teşekkür ederim. Eline saglık..
Piyasa böyle şeyleri istiyor arkadaşlar bunu kabul edelim. Birçok mekan düzenlediği eventların ışıklı yıldızlı parlak (!) ve bir o kadar da dikkat çekici (?) olması taraftarı. Arkadaşı bu açıdan eleştirmek yanlış olur bence. Piyasanın talepleri doğrultusunda bence gayet iyi bir çalışma. Benim eleştirim yalnızca bahsettiğim kısımlarda onun dışında bir sorun yok. Sağ sütundaki textlerin hizalarını düzeltirsen daha da derli toplu duracaktır o kısım.