Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Güven İletişim - Logo denemem

keThuda

🌱Yeni Üye🌱
Güvenle kucaklama amacında bir insan mesajı tam olarak yansıtabildim mi bilmiyorum ama yorum sizin =)) İLETİŞİM kelimesindeki noktaların farkındayım diğer eleştirilerinizi bekliyorum

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
bence iletişim kelimesi için farklı bir font da deneyebilirsiniz, okunuşu biraz zor sanki. Adamın beyninden çıkan yuvarlakla neyi simgeliyor ? Bence ya azaltın ya da tümüyle kaldırın. Ellerinize sağlık

keThuda

🌱Yeni Üye🌱
bence iletişim kelimesi için farklı bir font da deneyebilirsiniz, okunuşu biraz zor sanki. Adamın beyninden çıkan yuvarlakla neyi simgeliyor ? Bence ya azaltın ya da tümüyle kaldırın. Ellerinize sağlık

Öncelikle değerli yorumunuz için yine binlerce kez teşekkür ediyorum bunlar benim için çok önemli. Beyindeki yuvarlaklar aslında birbirleriyle iletişim halinde olan insan kafalarını temsil ediyordu fakat tam olarak yansıtamadım istediğimi.. Dedikleriniz doğrultusunda bir şeyler yaptım bunu da yorumlarsanız sevinirim.

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
ancak insan figürü bazı gözler için ilk bakışta anlaşılmayabilir. daha çok bir restaurant yada lokanta logosu gibi algılanabilir.

keThuda

🌱Yeni Üye🌱
yorumunuz için teşekkür ederim :) bir de orda ü nün noktalarıyla insanın boş kısmını birleştirdiğimde ahizeli telefon ortaya çıkartmıştım ama farkedilmiyo galiba :(

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
What is this ? :D Oh my god :D Is it logo ? :D Are you homan ? D: Oh no :( :D

keThuda

🌱Yeni Üye🌱
eyvallah bunu övgü olarak alıyorum evet ı am homan:D:D