reklamdigital
🌱Yeni Üye🌱
Güvenilir Bir iş Arıyorum
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Corel draw ( Çok iyi )
Photoshop ( Çok iyi )
Pro show producer ( çok iyi )
Zara desingner ( iyi )
Premiere ( orta )
Zara web desingner ( orta )
Car art ( araç birebir çizimleri )
Folyo kesim programları ( orta )
Dijital baskı programları ( orta )
Cnc Router programları ( orta )
İş deneyimi ve içeriği: İşle ilgili deneyim ve tecrübelerimi reklamdijital, signtabela ve reklam-urunleri adlı sitelerimden baka bilirsiniz.
Daha önce kurumsal ve bireysel müşterilerin ölçü kesif grafik tasarım projelendirme araç giydirme tabela üretim ve imalat görsel sunum interaktif cd seo uygulamaları pazarlama satış müşteri temsilciliği birebir satış gibi deneyimim var.
Kendi iş yerimi kapattım ve güvenebileceğim uzun vadeli bir firma arayışı içindeyim. Referans ve yapılan iş örneklerini istenildiği taktirde gönderebilirim.
Kendi müşteri portföyü ve piyasa müşterileri olan biriyim.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar: İstenildiğinde birebir yüzlerce çalışmalarım ve uygulamalarım mevcuttur.
İşle ilgili açıklama: Reklam işinde deneyim ve tecrübeye sahibim.
Daha önce ajanslara organizasyonculara tabelacılara reklamcılara kurum ve kuruluşlara hizmet verdim.
E-posta: tuncay_oztas@msn.com
Telefon: 0533 696 65 81
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Corel draw ( Çok iyi )
Photoshop ( Çok iyi )
Pro show producer ( çok iyi )
Zara desingner ( iyi )
Premiere ( orta )
Zara web desingner ( orta )
Car art ( araç birebir çizimleri )
Folyo kesim programları ( orta )
Dijital baskı programları ( orta )
Cnc Router programları ( orta )
İş deneyimi ve içeriği: İşle ilgili deneyim ve tecrübelerimi reklamdijital, signtabela ve reklam-urunleri adlı sitelerimden baka bilirsiniz.
Daha önce kurumsal ve bireysel müşterilerin ölçü kesif grafik tasarım projelendirme araç giydirme tabela üretim ve imalat görsel sunum interaktif cd seo uygulamaları pazarlama satış müşteri temsilciliği birebir satış gibi deneyimim var.
Kendi iş yerimi kapattım ve güvenebileceğim uzun vadeli bir firma arayışı içindeyim. Referans ve yapılan iş örneklerini istenildiği taktirde gönderebilirim.
Kendi müşteri portföyü ve piyasa müşterileri olan biriyim.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar: İstenildiğinde birebir yüzlerce çalışmalarım ve uygulamalarım mevcuttur.
İşle ilgili açıklama: Reklam işinde deneyim ve tecrübeye sahibim.
Daha önce ajanslara organizasyonculara tabelacılara reklamcılara kurum ve kuruluşlara hizmet verdim.
E-posta: tuncay_oztas@msn.com
Telefon: 0533 696 65 81