Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Haber Kurgu ve Monttajı

hsnbsriasln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocalarımda Edius İle Bir Haber Professionalce Nasıl Montajlanır O Habere Kj Nasıl Eklenir Görüntü Nasıl İkiye Bölünür Örnek Bir Yandan Başbakan Konuşuyo Ekranın Yarısında Haber Videosu Var Bunun Gibi Uygulamalı Bir Ders Bekliyoruz Şimdiden Teşekkürler

bilgprogeyo

🌱Yeni Üye🌱
3D picture in picture sana yardımcı olabilir...Kolay gelsin

XXxxXX34

🌱Yeni Üye🌱
arkadasın dediği gibi 3 d picture in pictureye gir sol tarafta karsına cıkacak sekmeleri kurcala mauseyi ileri geri cek eminim yapacaksın :)

ngenc34

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ngproduksiyon.net
aynen arkadaşlara katılıyorum efekt paletinden 3d picture in picture videonun üzere sürükle sonra sürüklediğin efektin içine gir pencere açıldığında gerisi hayel gücüne kalmış be arkadaş

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
biraz boş zamanım vardı ders hazırlamak istedim arkadaşlar.
ama ilk kez hazırladığım için tam detaylı oldu mu bilmiyorum.

EDIUS VE PHOTOSHOP İLE KJ_LOGO_KELEBEK_HABER - YouTube

eline sağlık sevgili kibele, bu tarz paylaşımlarının çoğalmasını diliyorum, naçizane bir fikir olarak kabul edersen arkadaşlara şunu eklemek istiyorum kj için fhotoshop değilde ediusun kendi title menüsünü kullanmak bence zaman açısından çokdaha ekonomik olacaktır hatta title moion pro bulabilirsen onunla çok daha zevkli olur.

tekrar tebrik ediyor ve yeni ders paylaşımlarını bekliyorum

kibele1907

🌱Yeni Üye🌱
evet haklısın poyrazhan hocam.edıusun kendı title menusunu kullanmak daha avantajlı daha kolay ve zamanı verimli kullanmak acısından daha iyi.
şöyle düşündüm ben aslında ediusun başka programlarla nasıl entegre çalıştıgını göstermekti amacım. ama sana sonuna kadar katılıyorum bu teknıkle yapılan kj cok zaman harcar.