Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hak yayınevi logotyp

tabu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hak yayınev logotyp
hakyayneviwh1.jpg

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla ne anlatmak istediğini buna bakan kişinin biraz incelemesi lazım çok karmaşık gibi duruo belki biraz harflerin içini renklendirirsen güsel olabilir o zaman belki daha anlaşılır olur ellerine sağlık kolay gelsin

tabu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bakmak ve görmek

valla ne anlatmak istediğini buna bakan kişinin biraz incelemesi lazım çok karmaşık gibi duruo belki biraz harflerin içini renklendirirsen güsel olabilir o zaman belki daha anlaşılır olur ellerine sağlık kolay gelsin
bakmak ve görmek... görmek için bakmak. tabiki incelenmesi lazım. tags ında dua gül ve hak yazıyor bu üçünü birarada düşşündüğünüzda anlamış olmanız gerekiyor.
iyi günler

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
emek vermişsin ellerine sağlık.
logo bana biraz karışık geldi açıkcası o elleri kaldırırsan belki biraz daha kolay algılanabilir diye düşünüyorum ellere baktığımda biraz dernek logosunu andırıyo. ayrıca bu yayınevi logosu olacağına göre her kapakta ayrı bir renk vereceğini düşünürsek ona göre bir çalışma yapmalısın. Kitabın sırtında nasıl kullanacaksın bu logoyu? örnek, 120 sayfalık bir kitabın sırtında bu logoyu koyarsan nasıl duracağınıda görmek lazım. Bu yayınevi yanlış anlamamışsam biraz islamı yani dini kitaplar yayımlayan bir yayınevi olacak sanırım...

bir fikir sırta sadece gülü koyabilirsin belki amblem olarak. ama son karar senin tabiki. kolay gelsin

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
gayet iyi düşünmüşsün ellerine sağlık ama bire renklendirerek denesen diyorum emeğine sağlık.....

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel ellerine sağlık ayrica logonda güzel emeğine sağlık

tabu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emek vermişsin ellerine sağlık.
logo bana biraz karışık geldi açıkcası o elleri kaldırırsan belki biraz daha kolay algılanabilir diye düşünüyorum ellere baktığımda biraz dernek logosunu andırıyo. ayrıca bu yayınevi logosu olacağına göre her kapakta ayrı bir renk vereceğini düşünürsek ona göre bir çalışma yapmalısın. Kitabın sırtında nasıl kullanacaksın bu logoyu? örnek, 120 sayfalık bir kitabın sırtında bu logoyu koyarsan nasıl duracağınıda görmek lazım. Bu yayınevi yanlış anlamamışsam biraz islamı yani dini kitaplar yayımlayan bir yayınevi olacak sanırım...

bir fikir sırta sadece gülü koyabilirsin belki amblem olarak. ama son karar senin tabiki. kolay gelsin

haklısın
grafik tasarımcı logotyp ve amblem tasarlarkenöncelikle kullanıma dönük kaygıları yaşar. bu kaygılar gözönüne alınarak tasarlanmıştır. kullanımda bir problem yaratmayacak teknik detaylar dikkate alınmıştır.
saygılar

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Biraz karışık olmus fakat iyi fikir renklerınle oynarsan bırazda uzerınde oynarsan gerçekten güzel olucaklardır...

tabu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar, yorum ve katkılarınız için teşekkürler

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logo yaparken biraz okunaklı seçilebilen göze hitap etmesi gerekmiyormu acaba ben logoya bakarken gözlerim yoruldu ..:D

adamim19

🌱Yeni Üye🌱
sayın kardeşim pek eleştirilmeyi sevmiyor sanırım .evet çalışma güzel ama bence eleştirilecek çok yönü var bunu kabüllenmelisin.madem eliştiri istemiyorsun neden konu açtın neyse bol çalışmalar