Yorumlarınız ?
:::ÖMER::: ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Şub 2009 Mesajlar 106 Tepkime puanı 4 16 Eki 2009 #1 Yorumlarınız ?
A ayyuce1 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 1 Eyl 2008 Mesajlar 201 Tepkime puanı 32 Yaş 48 16 Eki 2009 #2 Ömer, Bir GS olarak LION MUHTEŞEM OLMUŞŞŞŞŞ. Hemşehrim Emeğine yüreğine sağlık:alkis::alkis::alkis:
:::ÖMER::: ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Şub 2009 Mesajlar 106 Tepkime puanı 4 16 Eki 2009 #3 ayyuce' Alıntı: Ömer, Bir GS olarak LION MUHTEŞEM OLMUŞŞŞŞŞ. Emeğine yüreğine sağlık:alkis::alkis::alkis: Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim bende galatasaraylıyım
ayyuce' Alıntı: Ömer, Bir GS olarak LION MUHTEŞEM OLMUŞŞŞŞŞ. Emeğine yüreğine sağlık:alkis::alkis::alkis: Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim bende galatasaraylıyım
PowerClip ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Tem 2009 Mesajlar 228 Tepkime puanı 3 16 Eki 2009 #4 3. sü çok basit olmuş sanki yazı karakteri daha iyi seçilrbilirdi. ve biraz efeckt verilebilirdi. ama güzel çalışmalar emeğine sağlık...
3. sü çok basit olmuş sanki yazı karakteri daha iyi seçilrbilirdi. ve biraz efeckt verilebilirdi. ama güzel çalışmalar emeğine sağlık...
A ayyuce1 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 1 Eyl 2008 Mesajlar 201 Tepkime puanı 32 Yaş 48 16 Eki 2009 #5 Ömer, Öyle olmasan zaten yapamazdın Tekrar tebrikler harika görünüyor. İçindeki GS sevgisi işte:alkis:
Ömer, Öyle olmasan zaten yapamazdın Tekrar tebrikler harika görünüyor. İçindeki GS sevgisi işte:alkis:
:::ÖMER::: ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Şub 2009 Mesajlar 106 Tepkime puanı 4 16 Eki 2009 #6 PowerClip' Alıntı: 3. sü çok basit olmuş sanki yazı karakteri daha iyi seçilrbilirdi. ve biraz efeckt verilebilirdi. ama güzel çalışmalar emeğine sağlık... Genişletmek için tıkla ... vadi çalışması biraz ağır olması gerektiğini düşündüğüm için efekt vermedim,sadece arkadaki polatın ekibine blur efekti uyguladım o kadar ayyuce' Alıntı: Ömer, Öyle olmasan zaten yapamazdın Tekrar tebrikler harika görünüyor. İçindeki GS sevgisi işte:alkis: Genişletmek için tıkla ... bende tekrar teşekkür ederim ayyuce Beğenmene gerçekten sevindim :wink:
PowerClip' Alıntı: 3. sü çok basit olmuş sanki yazı karakteri daha iyi seçilrbilirdi. ve biraz efeckt verilebilirdi. ama güzel çalışmalar emeğine sağlık... Genişletmek için tıkla ... vadi çalışması biraz ağır olması gerektiğini düşündüğüm için efekt vermedim,sadece arkadaki polatın ekibine blur efekti uyguladım o kadar ayyuce' Alıntı: Ömer, Öyle olmasan zaten yapamazdın Tekrar tebrikler harika görünüyor. İçindeki GS sevgisi işte:alkis: Genişletmek için tıkla ... bende tekrar teşekkür ederim ayyuce Beğenmene gerçekten sevindim :wink:
PowerClip ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Tem 2009 Mesajlar 228 Tepkime puanı 3 16 Eki 2009 #7 bana bakın bir fb li olarak bi tasarım yaparım şimdi gözleriniz kamaşır bakamazsınız
A ayyuce1 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 1 Eyl 2008 Mesajlar 201 Tepkime puanı 32 Yaş 48 16 Eki 2009 #8 PowerClip' Alıntı: bana bakın bir fb li olarak bi tasarım yaparım şimdi gözleriniz kamaşır bakamazsınız Genişletmek için tıkla ... Buyur powerclip hodri meydan o zaman yap fb'li bir tasarım görelim Bakmaktan gözlerimiz mi kamaşır yoksa kapanır mı bilemem Ne dersin Ömer,
PowerClip' Alıntı: bana bakın bir fb li olarak bi tasarım yaparım şimdi gözleriniz kamaşır bakamazsınız Genişletmek için tıkla ... Buyur powerclip hodri meydan o zaman yap fb'li bir tasarım görelim Bakmaktan gözlerimiz mi kamaşır yoksa kapanır mı bilemem Ne dersin Ömer,
:::ÖMER::: ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Şub 2009 Mesajlar 106 Tepkime puanı 4 16 Eki 2009 #9 yorum yok benden
PowerClip ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Tem 2009 Mesajlar 228 Tepkime puanı 3 16 Eki 2009 #10 :::ÖMER:::' Alıntı: yorum yok benden Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ömer kardeşim...... (naber )
:::ÖMER:::' Alıntı: yorum yok benden Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ömer kardeşim...... (naber )