Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayal

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bugün hazırladığım bir çalışma.

Son düzenleme:

Benzer konular

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence değişik bir çalışma olmuş..Bakıldığında bir çocuğun hayali için çok ideal:)
Sadece arkalara çok blur vermişsiniz biraz daha azaltabilirdiniz..Ellerinize sağlık.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Genel olarak güzel çalışmalar, elinize sağlık.Daha da iyilerinin olacagına inanıyorum.

Emeğinize sağlık.

İyi çalışmalar

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Genel olarak güzel çalışmalar, elinize sağlık.Daha da iyilerinin olacagına inanıyorum.

Emeğinize sağlık.

İyi çalışmalar

Teşekkür ederim. 4,5 saatlik bir çalışma. Çok aceleye geldi, işi daha çok bunun. Zaman içinde yeni versiyonunu yüklerim.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
fikri çok beğendım:) ben her zaman diyorum nerede çocuklar görseli vs vs var çalışma her zaman hoş olmalı....

emeğinize sağılık, yeni eklenti ile beraber sabırsızlıkta beklerim

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yeni eklentide bir kulaklık olacak. Kocaman bir kulaklık. Onuda ne zaman modellerim bilmiyorum. Teşekkür ederim.

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
müzik nereye sen oraya gibi mı?

emeğinize sağılık, kolay gelsın

Hiçbir fikrim yok inan:) Zaten önceden planladığım birşey değildi. ebdesign diye birine ithafen çar çarbuk yaptım. Hmmm bak buldum. Bir su altı şehri yaratacam. Off bilmiyoum, haydi iyi geceler:)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Hiçbir fikrim yok inan:) Zaten önceden planladığım birşey değildi. ebdesign diye birine ithafen çar çarbuk yaptım. Hmmm bak buldum. Bir su altı şehri yaratacam. Off bilmiyoum, haydi iyi geceler:)

arka planda su altı değil, su üzerine ya da bir ''uçan toprak'' (başka adı bulamadım) üzerine bir şehir, eğer bu çocuklar annesi babası dünya üzerine kendi çocuk hayalleri göstermek istiyorlar da o zaman şehir karamel (şeker) gibi olmalı... çocuk hayal dünyası

planlamadıktan sonra her zaman enteresan bir şey çıkar

iyi geceler

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arka planda su altı değil, su üzerine ya da bir ''uçan toprak'' (başka adı bulamadım) üzerine bir şehir, eğer bu çocuklar annesi babası dünya üzerine kendi çocuk hayalleri göstermek istiyorlar da o zaman şehir karamel (şeker) gibi olmalı... çocuk hayal dünyası

planlamadıktan sonra her zaman enteresan bir şey çıkar

iyi geceler

Çok uzun sürecek ama peki, öyle yapacam.:) İyi geceler.

ebdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yani dostum kastettiğin çalışma yani süper ötesi ürünler bunlarsa pekte süper ötesi değil açıkçası benim gotik serisindeki bazı çalışmalarıma benziyor ama yok efedim senin çalışmaların iğrenç ötesi filanda demiyorum ben çünkü ben her türlü emeğe saygı duyarım ama şunu söliim eğer sen bu çalışmayı yaparken 4.5 saat harcadıyasn ya işi çok yavaş yapıyorsun ya da tecrübesizsin ama neyse
ortaya çıkan çalışma güzel diyelim ve emeğine sağlık....

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Yani dostum kastettiğin çalışma yani süper ötesi ürünler bunlarsa pekte süper ötesi değil açıkçası benim gotik serisindeki bazı çalışmalarıma benziyor ama yok efedim senin çalışmaların iğrenç ötesi filanda demiyorum ben çünkü ben her türlü emeğe saygı duyarım ama şunu söliim eğer sen bu çalışmayı yaparken 4.5 saat harcadıyasn ya işi çok yavaş yapıyorsun ya da tecrübesizsin ama neyse

bu çalışmayı yaparken 4.5 saat harcadıyasn ya işi çok yavaş yapıyorsun ya da tecrübesizsin

hızlı yapılan işler her zaman ya hatalı olur, ya eksiklik taşar... çalışmalara yorum yaptığımız zaman tecrübe ve hızı bakmıyoruz, ilk önce çalışma ne kadar temiz yapılmış, konuya uygun olmuş ya da olmamış bakarıp, öyle yorumlarız... görenen hataları bildireriz

yorumlarınız bence daha açık yapmalısınız....

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben çalışmanızı çok beğendim..Eklenti yerine, benzer başka bir çalışma tercihimdir..Ne kadar eklenti okadar odaklanma sorunu yaşatır görüşündeyim...Bu sadeliği koruyun..Kolay gelsin..

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Bak embdesign, bana sadece kendi yaptığın mnodellediğin objeleri kullandığın bir dosya göster. Sen rahatsız mısın? Bu çalışmada gördüğün bulutlar çocukların asılı durduğu o küçük kara parçası vs, bunları sen stok fotomu sandın ve o gördüğün şeyleri kendim çizdim modelledim. Yani onlar 3D görüntü her açıdan bakabilir. Sen ve senin gibiler hırsızlık yapmaktan başka ne işe yarıyor. Birde kalkmış "ben profesyonelliğimi kazanmışım" diye ukalalık yapıyorsun. Nerde profesyonellik bana bir örnek göster?

Birde sana typo ile ilgili bir örnek daha: https://www.grafikerler.net/typo-ne-pc-ne-mac-t42479.html