Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence değişik bir çalışma olmuş..Bakıldığında bir çocuğun hayali için çok ideal Sadece arkalara çok blur vermişsiniz biraz daha azaltabilirdiniz..Ellerinize sağlık.
Bence değişik bir çalışma olmuş..Bakıldığında bir çocuğun hayali için çok ideal Sadece arkalara çok blur vermişsiniz çok az daha azaltabilirdiniz..Ellerinize sağlık.
Hiçbir fikrim yok inan Zaten önceden planladığım birşey değildi. ebdesign diye birine ithafen çar çarbuk yaptım. Hmmm bak buldum. Bir su altı şehri yaratacam. Off bilmiyoum, haydi iyi geceler
Hiçbir fikrim yok inan Zaten önceden planladığım birşey değildi. ebdesign diye birine ithafen çar çarbuk yaptım. Hmmm bak buldum. Bir su altı şehri yaratacam. Off bilmiyoum, haydi iyi geceler
arka planda su altı değil, su üzerine ya da bir ''uçan toprak'' (başka adı bulamadım) üzerine bir şehir, eğer bu çocuklar annesi babası dünya üzerine kendi çocuk hayalleri göstermek istiyorlar da o zaman şehir karamel (şeker) gibi olmalı... çocuk hayal dünyası
planlamadıktan sonra her zaman enteresan bir şey çıkar
arka planda su altı değil, su üzerine ya da bir ''uçan toprak'' (başka adı bulamadım) üzerine bir şehir, eğer bu çocuklar annesi babası dünya üzerine kendi çocuk hayalleri göstermek istiyorlar da o zaman şehir karamel (şeker) gibi olmalı... çocuk hayal dünyası
planlamadıktan sonra her zaman enteresan bir şey çıkar
Yani dostum kastettiğin çalışma yani süper ötesi ürünler bunlarsa pekte süper ötesi değil açıkçası benim gotik serisindeki bazı çalışmalarıma benziyor ama yok efedim senin çalışmaların iğrenç ötesi filanda demiyorum ben çünkü ben her türlü emeğe saygı duyarım ama şunu söliim eğer sen bu çalışmayı yaparken 4.5 saat harcadıyasn ya işi çok yavaş yapıyorsun ya da tecrübesizsin ama neyse ortaya çıkan çalışma güzel diyelim ve emeğine sağlık....
Yani dostum kastettiğin çalışma yani süper ötesi ürünler bunlarsa pekte süper ötesi değil açıkçası benim gotik serisindeki bazı çalışmalarıma benziyor ama yok efedim senin çalışmaların iğrenç ötesi filanda demiyorum ben çünkü ben her türlü emeğe saygı duyarım ama şunu söliim eğer sen bu çalışmayı yaparken 4.5 saat harcadıyasn ya işi çok yavaş yapıyorsun ya da tecrübesizsin ama neyse ortaya çıkan çalışma güzel diyelim ve emeğine sağlık....
bu çalışmayı yaparken 4.5 saat harcadıyasn ya işi çok yavaş yapıyorsun ya da tecrübesizsin
hızlı yapılan işler her zaman ya hatalı olur, ya eksiklik taşar... çalışmalara yorum yaptığımız zaman tecrübe ve hızı bakmıyoruz, ilk önce çalışma ne kadar temiz yapılmış, konuya uygun olmuş ya da olmamış bakarıp, öyle yorumlarız... görenen hataları bildireriz
Ben çalışmanızı çok beğendim..Eklenti yerine, benzer başka bir çalışma tercihimdir..Ne kadar eklenti okadar odaklanma sorunu yaşatır görüşündeyim...Bu sadeliği koruyun..Kolay gelsin..
Bak embdesign, bana sadece kendi yaptığın mnodellediğin objeleri kullandığın bir dosya göster. Sen rahatsız mısın? Bu çalışmada gördüğün bulutlar çocukların asılı durduğu o küçük kara parçası vs, bunları sen stok fotomu sandın ve o gördüğün şeyleri kendim çizdim modelledim. Yani onlar 3D görüntü her açıdan bakabilir. Sen ve senin gibiler hırsızlık yapmaktan başka ne işe yarıyor. Birde kalkmış "ben profesyonelliğimi kazanmışım" diye ukalalık yapıyorsun. Nerde profesyonellik bana bir örnek göster?