Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayko Cepkin afiş tasarımım

mzorlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
umarım beğenirsiniz arkadaslar
yorumlarınızı bekliyorum

haykoaftasarimi.jpg
[

Son düzenleme:

Benzer konular

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu çalışmada nasıl bir tasarım var anlayamadım ben. Arkaa bir resim, önce internetten kolaylıkla bulunabilecek bir Hayko Cepkin resmi, sadece yazı ve bir iki tane logo eklenmiş.

Görüntü çok fena değil ama sana has birşey olmamış bence. Toplama bir çalışma olmuş gibi.

Kolay gelsin...

mzorlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu çalışmada nasıl bir tasarım var anlayamadım ben. Arkaa bir resim, önce internetten kolaylıkla bulunabilecek bir Hayko Cepkin resmi, sadece yazı ve bir iki tane logo eklenmiş.

Görüntü çok fena değil ama sana has birşey olmamış bence. Toplama bir çalışma olmuş gibi.

Kolay gelsin...

bi fikrin varmı haykonun resmini kara kalem çalısması yaparkamı koysaydımm amaç burda bişi olusturmakk sağdan soldan topladığınn diyorsun baska türlü nasıl yapılcak bunu ben bilirm nasıl yaptıımı ve ne kadar uğrastımıı ozamn ban bunu aynısnı yap am sağdan soldan toplamndan hemde öyle yapabilirmsin yapabilirsenn kral sensinn

Kolay gelsin...

bu arada belki seni anlam kabileyetin de sorun vardıırr konser afişi gibi göremdin demkkii sinema afişi değil hanii neyse

Kolay gelsin...

ve bende burda belirttiğim gibii jpg olarak kaydetim dedim yani resim orjinalinde varklıdırr psd si bende

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Mesajlarınız aşağıdaki kural ihlallerini ve olumsuzlukları içermektedir.
1-Flood (tekrar) yaparak mesaj trafiğini olumsuz yönde etkiliyorsunuz.
2-Yazışmalarınız aşırı derecede imla yanlışlıkları içermektedir.
3-Eleştirilere bakış açınız son derecede kırıcı bir usluptadır.

Üstte maddeler halinde değindiğim hususlara dikkat etmenizi rica ederim.